210242 210242

Kiloview U40 UHD HDMI 2.0 til NDI. 4Kp60

HDMI/USB/IP streams til NDI

9 737,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Kiloview U40 forvandler ethvert kamera til et NDI-kamera

 

Kiloview U40 konverterer enkelt HDMI / USB / IP-strømmer til NDI® og er opptil 4KP60-kompatibel. Med bare en nettverkskabel kan videokilder fra HDMI, konferanse, USB-kameraer og andre enkelt gå inn i NDI®-verdenen og nyte fordelene med IP-basert overføring med ultrahøy bildekvalitet og ultra-lav ventetid.

Konseptet bak U40-koderen er å tilby en enhet som kan settes med et bredt spekter av kameraer, og umiddelbart gjøre dem om til et NDI-kamera. NDI er en sterk og allsidig løsning for video over IP, og U40 integrerer PTZ-kontroll med full NDI og NDI | HX samtidig, ”sa Jacob Zuo, CTO for Kiloview og programvareutvikleren til U40-koderen. I tillegg har U40 to Ethernet-porter for kameraets nettverksfunksjonalitet, POE for å drive U40-koderen selv, samt muligheten til å drive skjermen, opptakeren eller til og med kameraene dine med opptil 15 W strøm. En rekke lyse tallys sikrer at talentet ditt vil være i stand til å tydelig identifisere hvilket kamera som er live, som du kan se fra videoene våre.

Med omfattende NDI®-ytelse konverterer Kiloview U40 HDMI til NDI® med opptil 4Kp60-oppløsning. I tillegg er den kompatibel med NDI® | HX. U40 konverterer også IP-strømmer som SRT / RTMP / RTSP / UDP / HLS til NDI® | HX (tilgjengelig kort tid etter programvareoppgradering).

U40-koderen har en utsøkt kompakt rund design med et robust metallhus, som integrerer et bredt spekter av funksjoner, inkludert nettverkssvitsj, NDI®-koding, varmespredning, POE og DC Out.

 

Ytterligere viktige funksjoner:
- Fleksible monteringsalternativer, med to metoder for feste av sko - det kan enten installeres på kameraet loddrett eller horisontalt.
- Dual Gigabit Ethernet-porter som kan brukes på to forskjellige nettverk samtidig.
- Støtter PTZ-kontroll, mottar PTZ-signalet som sendes av NDI®-produksjonssystemet eller NDI®-dekoderen, og deretter styrer PTZ-kameraet gjennom den serielle porten (232/485, etc) eller nettverket.
- U40 er innkapslet i aluminiumslegering for bedre varmespredning og varmeledningsevne sammenlignet med plast eller andre materialer og designet med varmespredningshull på toppen.

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker Kiloview
Produktkategori Konverter
Produkttype NDI


Produsentens varenrU40