525386 525386 525386 525386 525386

Joby Beamo™ Ring Light for MagSafe White

Ringlys for mobil / smartphone. Hvit

587,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
15+ stk. Leverandørlager

Joby Beamo Ring-Light for MagSafe, designet for å gi deg flatterende fyllys med minimal oppsettid, og tar mobilinnholdet ditt til et helt nytt nivå.

  • Fest Ring-Light raskt til din iPhone med MagSafe
  • Lys opp både selfie- og bakkameraer takket være reversibel design
  • Innebygd speil lar deg sjekke utseendet ditt før du tar bilder
  • Smigrende mykt 5600K dagslys med 4 nivåer av lysstyrke
  • Fungerer med alle enheter med den medfølgende klebrige adapteren

Beamo Ring-Light for MagSafe er et LED-video- og fotolys i lommen for de nyeste iPhone-ene med MagSafe. Designet for mobilinnholdsskapere mens du er på farten, bruker vår bærbare Ringlight iPhones MagSafe-teknologi for rask tilkobling til telefonen din, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å tukle med et komplisert lysoppsett før du filmer din neste historie. Glem de clip-on lysene som vil blokkere skjermen eller kameraet, dette slanke iPhone LED-lyset forblir magisk flatt på baksiden av telefonen og kan festes eller fjernes på sekunder.

Enten du er på et mørkt sted innendørs eller i bakgrunnsbelyst på en strand under solnedgang, vil denne belysningen få deg til å se bra ut ved å fylle ansiktet ditt med flatterende 5600K mykt dagslys og kommer med 4-nivås lysstyrkejustering for å hjelpe deg med å håndtere vanskelige fotograferingsscenarier. Det innebygde speilet kommer godt med, du kan enkelt sjekke utseendet ditt før du trykker på opptaksknappen.

Engasjerende innhold handler om deg, det du ser og din unike opplevelse. Dette kreative ringlyset kan snus foran og bak for å støtte både front- og baktelefonkameraer, slik at du kan føle deg trygg på at de deilige rettene på middagsbordet ditt vil se like bra ut på kamera.

Et innebygd oppladbart batteri gir deg opptil 4 timers kontinuerlig driftstid. Den kan lades eller drives via den samme strømbanken du bruker til telefonen din, slik at du kan stole på denne iPhone-belysningen hele dagen. Når du er tilkoblet, lyser også FaceTime-videosamtalene dine!

Mens Beamo MagSafe fungerer best med iPhones med MagSafe, er den også kompatibel med eldre iPhones, iPads, Android-enheter og til og med bærbare datamaskiner ved å bruke den medfølgende MagSafe-kompatible klebrige adapteren som festes på baksiden av enhetene dine og umiddelbart til MagSafe-kompatibel. Adapteren er også enkel å flytte når du ønsker å bytte enhet.

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker Joby
Produktkategori Fast lys
Produkttype Mobile enheter


Produsentens varenrJB01756-BWW