joby GripTight™ Mount for MagSafe joby GripTight™ Mount for MagSafe joby GripTight™ Mount for MagSafe joby GripTight™ Mount for MagSafe joby GripTight™ Mount for MagSafe joby GripTight™ Mount for MagSafe joby GripTight™ Mount for MagSafe joby GripTight™ Mount for MagSafe joby GripTight™ Mount for MagSafe joby GripTight™ Mount for MagSafe joby GripTight™ Mount for MagSafe

Joby GripTight™ Mount for MagSafe

Superrask mobilholder

444,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
100+ stk. Leverandørlager

Joby GripTight™ Mount for MagSafe

Innovativt superraskt feste for MagSafe som er kompatibelt med alle JOBY-stativ - Designet for innholdsskapere som ønsker å maksimere MagSafe-funksjonaliteten
  • Rask montering for alle iPhone med MagSafe-teknologi
  • Vri kjevene for å velge mellom rask eller sikker montering
  • 360° Telefonrotasjon mellom horisontal og vertikal modus
  • Legg til lys & mikrofon via GorillaPod®-armer & bygg videoriggen
  • Arbeid sømløst med GorillaPod: Grip it. Wrap it. Stand it.

JOBY® GripTight™-festet for MagSafe er designet for eierne av den populære iPhone 12-serien og nyere smarttelefoner.

Dette innovative festet har en superrask design, som gjør at mobilinnholdsskapere kan legge telefonen sin til JOBY-økosystemet av produkter på en raskere og enklere måte. Med hybridklemmen får du to bruksområder: med kjevene vendt bakover tar magneten ledelsen for brukshastigheten; mens med kjevene utstrakt, får du tryggheten og tilliten som bare JOBY-produkter kan gi.

Klemmen roterer 360° for å tillate rask veksling fra landskap til portrett, og du kan bruke monteringspunktene til å legge til GorillaPod®-armene og bygge en rigg for å legge til Beamo™ -lys og Wavo™-mikrofoner.

GripTight Mount for MagSafe kommer med industristandarden 1/4" innvendig gjenge og er kompatibel med en av våre valgfrie stativer: GorillaPod, HandyPod™, TelePod™ eller RangePod™-støtte.

Når den ikke er i bruk, er denne smarttelefonholderen i lommestørrelse og passer lett i en baklomme eller i en kameraveske for å brukes som et ekstra opptaksalternativ.

Stativbraketten veier 0.09 kg og målene er 3.1 x 6 x 16.1 cm.

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Joby
Produktkategori Ministativ
Produkttype Ministativ


Produsentens varenrJB01752-BWW
508041