574266 574266 574266 574266 574266

Godox Foldable Softbox 60x90 Bowens

Softboks m/grid. Hurtig sammenleggbar

493,-
2 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 2CEWE
  • 0Hovedlager

Andre kjøpte også

Godox Softboks 60x90 cm. Inkl grid og adapter for Godox/Bowns. Paraplytype for rask montering og demontering        

Godox SB-GUSW-serien er en familie av softbokser som skiller seg ut ved sin raske og enkle måte å slå opp -og å legge sammen.  Dette gjøres med en paraply-lignende måte. Dette gjør den nyttig for fotografer som ofte bytter lokasjon og utfører øktene sine under tidspress eller har liten plass til oppbevaring. Avtakbart grid (inkludert). Softboksen er utstyrt med adapter som passer Bowens-systemet. Som tilleggsutstyr leveres også adapter for de fleste kjente studioblitser.

Lysforming
Softboxer lar deg myke opp blitslyset eller med kontinuerlig lys, men gir likevel mer presis kontroll over lysstrålen enn fotografiske paraplyer. GUSW-seriens softboxer har et universal Bowens-feste, noe som gjør dem kompatible med de fleste blitsenheter på markedet.Enkelhet

Godox SB-GUSW-seriens softbox sparer ikke bare tid, men gjør også arbeidet på settet enklere. Dette er mulig takket være rammen, som bruker paraplykonseptet. Ved behov kan softboxen foldes sammen og oppbevares i etuiet på sekunder. Dekselmaterialet er strukket og holdt stramt av en struktur av spiler som stenger er laget av fjærende stål.

Kvalitet
Dekselet er laget av rip-stop nylonstoff, noe som gjør softboxene svært motstandsdyktige mot mekanisk skade, men likevel svært lette. Interiøret er ferdig med et sølvreflekterende materiale som jevnt fordeler lyset til diffusorene. I tillegg til hoveddiffusjonslaget er softboxen utstyrt med en ekstra indre diffusor, laget av hvitt materiale med høy lysdiffusjonskoeffisient. I den fremre delen er det en krage for montering av gitteret (inkludert), takket være hvilken lysstyringen vil være enda mer presis.

I pakken:

  • Godox SB-GUSW6090 softbox
  • Intern diffusor
  • Ekstern diffusor
  • Etui
  • Tøy grid

 

 

           

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker Godox
Produktkategori Lyskontroll
Produkttype Softboks
Type Softboks


Produsentens varenrSB-GUSW