Gitzo GHF3W 3-Veis Panorama Head Stativhode med armer. Arca Swiss feste Gitzo GHF3W 3-Veis Panorama Head Stativhode med armer. Arca Swiss feste Gitzo GHF3W 3-Veis Panorama Head Stativhode med armer. Arca Swiss feste Gitzo GHF3W 3-Veis Panorama Head Stativhode med armer. Arca Swiss feste Gitzo GHF3W 3-Veis Panorama Head Stativhode med armer. Arca Swiss feste Gitzo GHF3W 3-Veis Panorama Head Stativhode med armer. Arca Swiss feste

Gitzo GHF3W 3-Veis Panorama Head

Stativhode med armer. Arca Swiss feste

6 898,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
1 stk. Leverandørlager

Gitzo GHF3W panoramahode 

  • Veier under 1kg., men tåler opptil 13 kg belastning
  • Innfellbare armer for kompakt og enkel transport 
  • Væske dempede låser for jevne bevegelser
  • 90° roterbart hurtigfeste 
  • Gummiert Arca-swiss kompatibel festeplate er inkludert

Gitzos 3-veishode er designet for å levere nøyaktig og allsidig innramming for fotografer. Den er perfekt for; Landskapsfotografer som krever presis innramming og finjusterte komposisjoner. (Dvs. horisonter) Studiofotografer som avbilder etter nøyaktig innramming. Arkitektfotografer eksperimenterer med vinkler for å oppnå forskjellige og kreative perspektiver. Hodet tilbyr stor allsidighet, samt presis innramming for kreativ fotografering.
 
Gitzos 3-veishode kommer med en stiv og ultralett magnesiumkropp, veier under 1 kg og kan trygt støtte en nyttelast på opptil 13 kg. Patenterte inntrekkbare håndtak gjør det til det perfekte hodet for utendørs fotografering. Den er utstyrt med en uavhengig væskepatron for hver aksel. Dette sikrer silkemyk, glatt og sømløs bevegelse uten problemer. Det ergonomiske håndtaket gir presis og enkel komposisjon.
De har en hurtigkobling som platen (7 cm gummiert Arca-Swiss-kompatibel plate inkludert) lett kan frigjøres. Bredden på hurtigutløseren kan justeres med sideskruen for å gjøre den kompatibel med andre plater. For å fikse en plate (og kamera), er det bare et fast trykk på holderen. Den nye 90° dreibare plateholderen gir også større arbeidsegenskaper og innramming. Det hjelper ikke bare å bytte fra portrett til landskap, det gjør det også veldig enkelt å fotografere over hodet og nedenfra. Denne rotasjonen forhindrer kollisjon med stativer som Systematic, som har en større spindel.
 
Det smarte roterende vateret støtter nøyaktig innramming på alle akser. Nivået kan enkelt flyttes for å passe til kameraets posisjon. 3-veis flytende hode ble designet med respekt for Gitzos unike elegante og rene stil, som representerer bransjens fortreffelighetsstandard.

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Gitzo
Produktkategori Stativhode
Produkttype Stativhode


Produsentens varenrGHF3W
61982