Fujifilm XF 18-120mm f/4 LM PZ WR For X-mount Fujifilm XF 18-120mm f/4 LM PZ WR For X-mount Fujifilm XF 18-120mm f/4 LM PZ WR For X-mount Fujifilm XF 18-120mm f/4 LM PZ WR For X-mount Fujifilm XF 18-120mm f/4 LM PZ WR For X-mount

Fujifilm XF 18-120mm f/4 LM PZ WR

For X-mount

10 967,-
4 stk. Totalt på lager
  • 1Butikklager, Bergen
  • 3Hovedlager
  • 0Skøyen

Fujinon XF18-120mmF4 LM PZ WR

Det nye objektivet er utrustet med en motorzoomkonstruksjon på 6.7x zoom, hvilket gjør det til et allsidig objektiv for både video, og stillbilder. Med en brennvidde fra 18mm vidvinkel til 120mm tele hvilket tilsvarer 27mm – 183mm i 35mm format. Omfanget gjør objektivet utrolig allsidig, både for reise, vlogg, portrett og landskap. Fujinon er en av de mest anvendte innen film og tv-produksjon, og takket være all den samlede kunnskap over mange år er FUJINON XF18-120mmF4 LM PZ WR et perfektiv objektiv for skaperen, da objektivet produserer den høyst mulige bildekvalitet.

En viktig egenskap hos videoobjektiv er at brennvidden ikke forskyves ved fokus, en egenskap som er arvet fra Fujinons film og tv-objektiv. En annen egenskap som også er overført i konstruksjonen er at sentrum for fokus opprettholdes ved inn- og utzoom, og har fått navnet focus shift. Med en konstant blender på F4 og en nyutviklet blenderkontroll ved zoom i video, gjør at justeringen av blendere skjer mykt og uten synlige overganger ved videoopptak. Kombinert med den den nye X-H2S er det mulig å innstille zoomens hastighet i 8 ulike nivåer.

Med det nye tilbehøret FT-XH vil det også være mulig å fjernstyre objektivet sammen med et kompatibelt kamera, via en nettleser med mulighet til å styre de fleste kameraer.

Takket være den lange erfaringen, og den avanserte teknologien bak konstruksjonen av Fujinon-objektivet er det intet unntak at objektivet er bygd for å gi høyest mulig skarphet, og gjengi en myk og tiltalende bokeh, noe som gjør det til det perfekte valget for fotografering og filming av alt fra landskap og portretter, men også nærbilder av blomster da objektivet har en forstørrelse på x0.2 ganger. Konstruksjonen består av 15 elementer i 12 grupper, med tre ED og tre asfæriske linseelementer for å minimere forekomsten av sfærisk og kromatisk aberrasjon, og gi eksepsjonelle kant-til-kant detaljer.

De asfæriske, og ED-linseelementene i objektivet er nøyaktig plassert for å oppnå et kompakt design på 123.5mm, og lett vekt på kun 460g. Objektivet beholder sin kompakthet ved zooming takket være en intern zoom, noe som settes pris på da vektens plassering ikke endres. Linsen er forseglet mot støv og fuktighet på 13 steder, og tåler temperaturer ned til -10 grader Celsius.

Autofokus er stillegående og jevn takket være en intern trinnmotor.
I tillegg til standard zoom- og manuell fokuskontroller er objektivet utstyrt med en variabel zoom/fokuskontrollring, og en konstant zoomknapp. Disse allsidige videofunksjonene har blitt muliggjort takket være alle kunnskapen til FUJINON, som har utviklet mange eksepsjonelle linser i TV- og filmindustrien. 

 

 

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Diameter obj (mm) 77,3
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 72
Fullformat Nei
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Iris blader 7
Korteste brennvidde obj 18
Lengde Objektiv (mm) 123,5
Lengste brennvidde 120
Merker Fujifilm
Nærgrense i cm 60
Objektivfatning Fujifilm X
Objektivtype Tele
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Største blender tele f/4.0
Største blender vidvinkel f/4.0
Vekt Objektiv (g) 460
Zoom Ja


Produsentens varenr16780224
479736