Norsk naturfotografi. Pål Hermansen I et historisk perspektiv. Norsk naturfotografi. Pål Hermansen I et historisk perspektiv.

Norsk naturfotografi. Pål Hermansen

I et historisk perspektiv.

105,-Kampanjepris
350,-Ordinær pris
100+ stk. Totalt på lager
  • 1Butikklager, Bergen
  • 100+Hovedlager
  • 0Skøyen

Norsk Naturfotografi - I et historisk perspektiv.
Av Pål Hermansen

 

Mennesket har fra første stund måttet forholde seg til naturen, som alle andre arter. Men vi er den eneste arten som også har vist evne og trang til å avbilde våre omgivelser.Fra de tidligste hulemalerienen og gjennom en mer enn tusenårig kunsthistorie er naturen blitt tolket i bilder. Likevel, først da fotografien kom på banen i 1839, ble det virkelig fart i sakene.For ikke å snakke om den ekspnensielle veksten av bildebruk vi har sett i digitalalderen.

 

I Norge har naturen fremdeles en stor plass i folkesjelen, og derfor blir også en stor del av bildene som tas hentet fra naturen. MEn de fleste som henter naturbllilder i dag har liten elle ringen kunnskap om den eventyrlige utviklingen som har skjedd innen naturfotografien. Naturfoto er så definitivt ikke lenger bare sjelløse postkortbilder.

I denne bokafinner du for første gang en unik presentasjon av naturfotografiens historie ut fra et norsk perspektiv, fra forhistorisk tid og frem til dagens bildemessige mangfold. Vi følger tidslinjene og møter en rekke spennende fotografer, kjente og ukjente. Og selvfølgelig, boka viser oss også en bildeskatt som aldri har vært presentert samlet tidligere.

(Tekst hentet fra bokens bakside)

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Litteratur
Produktkategori Bøker
Produkttype Foto og Video


Produsentens varenr9788299912228
54509