232600 232600 232600 232600

Epson SureColor SC-T3100M-MFP

24-tommers skriver med integrert skanner

19 804,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
1 stk. Leverandørlager

SureColor SC-T3100M

  • Teknisk multifunksjonsskriver for 61 cm / 24-tommers utskrift: 3-i-1-løsning
  • Diskret design for å passe til de fleste miljøer
  • Epson Cloud Solution PORT
  • Innebygd Wi-Fi, AirPrint, USB/LAN
  • Skann krypterte datafiler til sikre steder
  • Skannerbredde inntil 61 cm/24". Maks skanner lengde 2,7 meter.

SC-T3100M er en brukervennlig 3-i-1-løsning (utskrift, kopiering og skanning) som gir praktisk, enkelt vedlikehold og enklere utskifting av media og blekk. Det enkle, diskrete designet og det lille formatet gjør at enheten enkelt kan plasseres i de fleste arbeidsmiljøer og gjør den enkel å transportere. 

Multifunksjonell

Denne 24-tommers storformatskriveren er designet for nøyaktighet og presisjon. Skriv ut og skann tekniske plantegninger, detaljhandelplakater og generelle dokumenter enkelt og med detaljer. SC-T3100M har en innebygd 600 dpi CIS-skanner som korrekt gjenskaper dokumenter (opptil 2,7 meter) til forskjellige formater og sender dem trygt til forskjellige destinasjoner, samt skalerer originale kopier. 

Sikker skanning

SC-T3100M støtter kryptering av fildata: Brukere kan skanne til en fil, sikker e-post eller til en sikker server. 

Kostnadseffektiv

Epson tilbyr to blekkpatronstørrelser designet for å imøtekomme kundenes behov: om kunden er en midlertidig bruker som trenger små volumer eller noen med høyere produksjonskrav. SC-T3100M bruker også pigmentbaserte blekk for fargestabilitet, vanntetthet og lagringskvalitet. 

Pålitelig

Inkluderer unik munnstykkeverifiseringsteknologi (NVT) som hjelper til med å forhindre feil trykk, samt støvforebyggende teknologi. Hver utskrift, skanning og kopi er nøyaktig hver gang, noe som føles trygt enten du er en vanlig eller sporadisk bruker.

Støttes

SC-T3100M støttes av Epson Cloud Solution PORT-plattformen. Dette gjør det mulig for brukere å overvåke utstyr på flere steder eller flere skrivere fra ett sted - fra produksjonsgulvet eller eksternt, og å oppnå større kontroll. 


Produktinformasjon

Hovedkategori Skriver og Skanner
Merker Epson
Produktkategori Multifunksjon
Produkttype Multifunksjon


Produsentens varenrC11CJ36301A0