36774

Epson SureColor SC-P20000

64" Storformatprinter, 10 farger

Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Andre kjøpte også

Epson SureColor SC-P20000 gir superraske utskrifter av storformatfoto med enestående høy standard
 
SC-P20000 er det nyeste tilskuddet i Epsons SC-P-serie. Skriveren kombinerer super-høy utskriftshastighet med førsteklasses kvalitet. Den er ideell for å lage nøyaktige og presise bilder i stort format. Med en rekke innovative teknologier og funksjoner, er skriveren både praktisk og enkel å betjene.
 
Designet for fotolaboratorier, foto- og kopibutikker og bedrifter som ser etter en intern løsning, kan SC-P20000 levere et utvalg av bilder med høy kvalitet, POS-materiell og skilt. Skriveren har PrecisionCore MicroTFP skrivehode som gir fremragende resultater, selv i moduser for lavere kvalitet. Dermed kan brukeren dra nytte av høy produktivitet uten at det går utover kvaliteten. Dette kombineres med en presis teknologi for mediamating, inkludert en nyutviklet kamerabasert stabilisator for papirmating og et mediainduktivt rullsystem for å sikre at skriveren fungerer jevnt og fint.
 
Marc Boehmer, Product Manager, Epson Europe sier: “Vi forstår at markedet har ventet lenge på en etterfølger av den populære Epson Stylus Pro 11880, og med SC-P20000 har vi utviklet en mer enn passende erstatning. Denne skriveren kombinerer enestående utskriftshastigheter med samme høye kvalitet som kundene våre forventer, mens den i tillegg leverer en rekke nye egenskaper som øker brukervennligheten.”
 
For å være kunne levere den kvaliteten som markedet forventer, kommer SC-P20000 med en rekke egenskaper for de mest presise og pålitelige resultatene. For fargegjengivelse vil et nytt sett med Epson UltraChrome Pro 10-fargers blekk sørge for at utskriftene blir konsekvente og ser fantastisk bra ut. Svart vil være dyp og rik takket være høy tetthet på Photo og Matte Black blekk. Bedre gradering med mindre kornoppnås med K4 og Multi Size Droplet Technology (MSDT), mens ny struktur på skrivehodet gir mindre vibrering og mer presise blekkdråper og plassering av dem. For å sikre konsekvente utskrifter uten behov for dyre tillegg, vil brukere ved hjelp av kalibreringsverktøyet, Epson Colour Calibration, enkelt kunne styre fargereproduksjonen.
 
SC-P20000 gir ikke bare flotte resultater, men er også enkel å håndtere og vedlikeholde slik at brukeren kan glede seg over problemfrie utskrifter. Med klar og brukervennlig veiledning i LCD-panelet i farger kommer man fort i gang og bytte av og mellom media er en hurtig og enkel prosess. Under utskrift kan brukeren sjekke status for utskriften og media som er igjen gjennom et gjennomsiktig skriverdeksel og rulldeksel. Når utskriften er ferdig, plasseres skrivehodet slik at det og blekklogget kan rengjøres av brukeren for å spare på vedlikeholdskostnader.
 
Brukereffektivitet og arbeidsflyt kan forbedres ytterligere med en valgfri Adobe post script-modul, mens HDD som tilleggsutstyr betyr at gjentatte jobber kan settes i gang direkte fra skriverpanelet, uten behov for datamaskin.

Produktinformasjon

Hovedkategori Skriver og Skanner
Merker Epson
Produktkategori Storformatsskriver
Produkttype Storformat


Produsentens varenrC11CE20001A0