13106

Epson A3+ Velvet Fine Art Paper 260gr

20 ark.

1 089,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
15+ stk. Leverandørlager
0

En liten guide til fotopapir

Det er hundrevis å velge blant, men hva skiller dem og hvilket skal du velge?

Epson A3+ Velvet Fine Art Paper  

Dette papiret har en syrefri basis, er 100 % bomullsbasert og har en vekt på 260 g/m². Det har en strålende hvit overflate utmerkede fargereproduksjoner. Dette papiret har den høyeste D-Max av alle bomullspapirer og tørker øyeblikkelig.    

For fotografer som ønsker å få en flat, matt overflate med samme stivhet som et opptrukket produkt, er vårt Enhanced Matte Posterboard det ideelle valget.    

Kunstnere og fotografer trenger mange ulike medieoverflater til sitt profesjonelle arbeid, og derfor er vi stolte av å kunne presentere Velvet Fine Art-papir - vårt første bomullspapir til digitale utskrifter. Dette papiret er 100 % bomullsbasert, bufret og syrefritt, og det er belagt med vårt populære Enhanced Matte Coating, noe som gir det en fremragende farge og høy D-Max.    

Den fløyelslignende overflaten er populær blant både fotografer og kunstnere og føles både antikk og eksklusiv. Kombinasjonen av et imponerende kunsttrykkbomullspapir og Epson-teknologi førte til et papir som vil være en klassiker i mange år.    

Et perfekt, pålitelig papir til presentasjoner og rapporter.    

Denne skinnende hvite kartongen er perfekt til skilt og displayer som skal stå oppe i begrenset tid. Papiret skaper sterkt fargemettede bilder, der lyse partier og sjatteringer bevares med fantastiske detaljer. Denne allsidige plakatkartongen er hovedsakelig fremstilt til bruk med EPSON UltraChrome™, men den kan også brukes med fargestoffblekk.    

Både hobbyfotografer, profesjonelle fotografer og digitalkunstnere vil oppdage at EPSON Enhanced Matte Posterboard er en utmerket medieløsning til prosjektene deres.

Produktinformasjon

Hovedkategori Skriver og Skanner
Merker Epson
Papiroverflate Smooth
Produktkategori FineArt Fotopapir
Produkttype Ark fra A3 og opp


Produsentens varenrC13S041637