Elgato Stream Deck MK.2 Elgato Stream Deck MK.2 Elgato Stream Deck MK.2 Elgato Stream Deck MK.2 Elgato Stream Deck MK.2 Elgato Stream Deck MK.2 Elgato Stream Deck MK.2 Elgato Stream Deck MK.2 Elgato Stream Deck MK.2 Elgato Stream Deck MK.2 Elgato Stream Deck MK.2 Elgato Stream Deck MK.2 Elgato Stream Deck MK.2 Elgato Stream Deck MK.2

Elgato Stream Deck MK.2

1 648,-
2 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 2Hovedlager
  • 0Skøyen

Med Elgato Stream Deck MK.2 kan du slippe kreativiteten løs og gjøre inntrykk på Twitch og YouTube. Mens vi fokuserer på det viktigste: publikum.

Ta kontroll! 15 LCD-taster klare til å utføre ubegrensede operasjoner betyr at du ikke trenger å gå inn og lagre hurtigtaster. Med ett trykk kan du bytte scener, starte media, justere lyden og mye mer, mens visuell tilbakemelding bekrefter hver kommando. Tidligere var dette kontrollnivået forbeholdt etablerte underholdningskanaler. Nå er den alltid for hånden.

  • 15 programmerbare LCD-taster
  • Drag-and-drop-oppsett
  • Til PC og Mac

Elgato Game Capture, OBS, Twitch, Twitter, TipeeeStream, XSplit, YouTube og mye mer - Stream Deck integrerer verktøyene dine og oppdager automatisk scenene, media og lydkildene dine, slik at du kan kontrollere dem ved å trykke på en knapp.

Automatiserte varsler gjør livet enklere. Men mellom å takke sponsorer og ønske velkommen til nye abonnenter er det god plass til personlig uttrykk. Med Stream Deck kan aktivitetene dine på skjermen nå nye høyder, med animasjoner, bilder, filmer og lydklipp. Legg til undertekster samt introer og outros rundt innholdet mens du er i gang. Mulighetene er uendelige, så utforsk og eksperimenter. Gjør det som trengs for å utvikle din kreative evne, og gjør det med et personlig preg.

Det er enkelt å tilpasse Stream Deck. Bare dra og slipp handlinger på tastene, og tilpass dem med egendefinerte symboler. Trenger du mer handling? Gjør om nøkler til mapper der du kan samle og få tilgang til så mange handlinger du vil. Enda bedre er at du kan lagre unike nøkkelkonfigurasjoner som spesialprofiler for forskjellige spill og apper, bytte mellom dem mens du er på farten og dele dem med andre skapere.

Nå trenger du ikke lenger å navigere gjennom mange vinduer for å utføre en handling, eller stole på automatiserte plugins for å øke produksjonsverdien. Nå har du kraften til å starte en ny æra i å lage innhold, og til å inspirere publikum med ukjente muligheter. Nå har du kontroll.

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Data
Merker Elgato
Produktkategori Tilbehør
Produkttype Tastatur


Produsentens varenr10GBA9901
497428