EcoFlow Solar Panel 220W EcoFlow Solar Panel 220W EcoFlow Solar Panel 220W EcoFlow Solar Panel 220W EcoFlow Solar Panel 220W

EcoFlow Solar Panel 220W

8 590,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
20+ stk. Leverandørlager
0

Smart hyttestrøm

Allsidig kraftstasjon å ha med seg på tur.

0

Vi tester bærbar strøm

Se hvordan det gikk da vi dro ut for å gjøre en flerkameraproduksjon - uten tilgang til nettstrøm.

EcoFlow 220W Bifacial bærbare solcellepanel er to-i-ett. Med en 220W primærside og en 155W side på baksiden for omgivelseslys, kan du fange opp til 25% mer solenergi og lade den bærbare kraftstasjonen enda raskere. Bruk en speiloverflate og du kan få opptil 80% mer energi.

Herdet glass. Bygget for å vare. Den tynne, herdede glassdesignen i ett stykke gjør den fem ganger tøffere enn sammenlignbare paneler, den tåler også varme opp til 150°C. Man kan trygt si at den tåler vær og vind.

Kompakt og portabel. Det er et bærbart solcellepanel designet fra grunnen av for å være kompakt. Da det er 10% mindre enn sammenlignbare 220W-paneler, sparer det plass med tynnere herdet glass og mindre overflate som kreves for samme effekt.

Den kommer med sin egen bæreveske, slik at du kan ta den med overalt. Når du ankommer destinasjonen, er det bare å brette den ut og bruke den som støtte for solpanelet.

Panelet er helt vann- og støvtett. Regn, vind eller solskinn, panelet ditt er trygt med en IP68 vanntett klassifisering.
 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Tilbehør
Produktkategori Batteri og Lader
Produkttype Lader
Produsent Ecoflow


478305