DZOFilm Vespid Prime FF 100mm T2.1 EF & PL-mount 100mm Cine Objektiv DZOFilm Vespid Prime FF 100mm T2.1 EF & PL-mount 100mm Cine Objektiv

DZOFilm Vespid Prime FF 100mm T2.1

EF & PL-mount 100mm Cine Objektiv

21 867,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

DZOFilm VESPID 100mm T2.1 er en del av VESPID-serien fra DZOFilm og egner seg godt for uavhengig og avansert fullformatskino. Objektivet har en diameter på 80 mm foran, slik at den kan fungere med praktisk talt hvilken som helst cine-stil mattebox. Den kompakte størrelsen gjør dette objektivet til et attraktivt alternativ når du arbeider med droner og gimbals, så vel som når du skyter håndholdt. Med et utskiftbart PL-feste fungerer dette helmanuelle objektivet med kameraer som har et ARRI PL-feste, og objektivadaptere (tilleggsutstyr) lar deg bruke det på kameraer med forskjellige mounts. Full-frame dekningen støtter sensorer med en bildesirkel på opptil 46,5 mm for bruk på kameraer med sensorer opp til full-frame uten vignettering.

Iris med 16 blader, som er konsistent i hele VESPID-serien, skaper highlights uten fokus som har et mer naturlig utseende og bidrar til linsens naturlig utseende bokeh. Fokusringen har 270° rotasjon for presise fokusdrag, og irisringen gir en generøs 68° rotasjon. Cine-stil girringer på fokus og irisringer gjør linsen kompatibel med linsetilbehør i cine-stil som følgefokusenheter, linsemotorer og linsekontrollsystemer.

 

I pakken:

  • DZOFilm VESPID 100mm T2.1 (PL Mount)
  • Front Lens Cap
  • Rear Lens Cap

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Produktkategori Objektiver til videokameraer
Produkttype Cine
Produsent DZOFILM


Produsentens varenrDZO-V10021PL
511921