DZOFilm Vespid Prime FF Macro 90mm T2.8 EF & PL-mount 90mm Cine Objektiv DZOFilm Vespid Prime FF Macro 90mm T2.8 EF & PL-mount 90mm Cine Objektiv DZOFilm Vespid Prime FF Macro 90mm T2.8 EF & PL-mount 90mm Cine Objektiv

DZOFilm Vespid Prime FF Macro 90mm T2.8

EF & PL-mount 90mm Cine Objektiv

20 858,-Kampanjepris
26 072,-Ordinær pris
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen

DZOFilm VESPID 90mm T2.8 Lens er en del av VESPID-linseserien fra DZOFilm og er godt egnet for uavhengig og avansert fullformatskino. Dette makroobjektivet har en 80 mm frontdiameter, slik at den kan fungere med praktisk talt alle matteboxer i cine-stil.

Den lille størrelsen gjør dette objektivet til et attraktivt alternativ når du arbeider med droner og gimbals, så vel som når du skyter håndholdt eller kjører. Det utskiftbare PL-festet lar deg bruke det helt manuelle objektivet på en rekke moderne og vintage cine-kameraer, mens fullformatdekning støtter sensorer som har en bildesirkel på opptil 46,5 mm for bruk på kameraer med sensorer opp til fullformat uten vignettering.

Iris med 16 blader, som er konsistent i hele VESPID-linseoppstillingen, skaper høydepunkter uten fokus som har et mer naturlig utseende og bidrar til linsens naturlig utseende bokeh. Fokusringen har 300 ° rotasjon for presise fokusdrag, og irisringen gir en generøs 68 ° rotasjon. Cine-stil girringer på fokus og irisringer gjør linsen kompatibel med linsetilbehør i cine-stil som følgefokusenheter, linsemotorer og linsekontrollsystemer.

 

 

Pakken inneholder:

DZOFilm VESPID 90mm macro T2.8 Lens (PL og EF Mount Metric)
Front Lens Cap
Rear Lens Cap

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Merker DZOFILM
Produktkategori Objektiver til videokameraer
Produkttype Cine


Produsentens varenrDZO-VM9021PL-M
220948