DZOFilm Vespid Prime FF 50mm T2.1 EF & PL-mount 50mm Cine Objektiv DZOFilm Vespid Prime FF 50mm T2.1 EF & PL-mount 50mm Cine Objektiv DZOFilm Vespid Prime FF 50mm T2.1 EF & PL-mount 50mm Cine Objektiv

DZOFilm Vespid Prime FF 50mm T2.1

EF & PL-mount 50mm Cine Objektiv

22 934,-
2 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 2Hovedlager
  • 0Skøyen

DZOFilm VESPID 50mm T2.1 Lens er en del av VESPID-linseserien fra DZOFilm og er godt egnet for uavhengig og avansert fullformatskino. Linsen har en diameter på 80 mm foran, slik at den kan fungere med praktisk talt hvilken som helst cine-stil mattebox.

Den lille størrelsen gjør dette objektivet til et attraktivt alternativ når du arbeider med droner og gimbals, så vel som når du skyter håndholdt eller kjører. Med et utskiftbart PL-feste fungerer dette helt manuelle objektivet med kameraer som har et ARRI PL-feste, og objektivadaptere (tilleggsutstyr) lar deg bruke det på kameraer med forskjellige monteringer. Full-frame linsedekningen støtter sensorer med en bildesirkel på opptil 46,5 mm for bruk på kameraer med sensorer opp til full-frame uten vignettering.

Iris med 16 blader, som er konsistent i hele VESPID-linseoppstillingen, skaper høydepunkter uten fokus som har et mer naturlig utseende og bidrar til linsens naturlig utseende bokeh. Fokusringen har 270 ° rotasjon for presise fokusdrag, og irisringen gir en generøs 58 ° rotasjon. Cine-stil girringer på fokus og irisringer gjør linsen kompatibel med linsetilbehør i cine-stil som følgefokusenheter, linsemotorer og linsekontrollsystemer.

 

Pakken inneholder:

DZOFilm VESPID 50mm T2.1 Lens (PL Mount)
Front Lens Cap
Rear Lens Cap

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Merker DZOFILM
Produktkategori Objektiver til videokameraer
Produkttype Cine


Produsentens varenrDZO-V05021PL
220882