DJI Phantom 4 Multispectral

RTF

64 601,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
2 stk. Leverandørlager

DJI Phantom 4 Multispectral er en drone med et fullt integrert multispektral kamera, spesielt designet for presise landbruksinspeksjoner og miljøledelse. Fordi dataene fra seks separate sensorer er kombinert med hverandre, kan denne dronen fange mange forskjellige detaljer. Du kan bruke disse dataene til å måle helsen til avlingene, både per individuell plante og hele feltet. Ugress, insekter og jordforhold kan registreres. DJI Phantom 4 Multispectral tilbyr nye muligheter innen droneapplikasjoner for landbruket.

De viktigste funksjonene

  • Nøyaktig multispektral kamera: DJI Phantom 4 Multispectral har 1 RGB-kamera og et multispektral kamerarray med 5 kameraer: blå, grønn, rød, rød kant og nær infrarød. Disse 6 kameramodulene har alle 2 megapiksler og en global lukker, og er fullt integrert og montert på en stabilisert 3-akset gimbal.
  • Integrert spektral sollys sensor: på toppen av dronen er det en sollys sensor som fanger all solstråling. Dette maksimerer nøyaktigheten og konsistensen av datainnsamlingen til forskjellige tider i løpet av dagen.
  • Live RGB- og NDVI-skjerm: Den sømløse integrasjonen med DJI Ground Station Pro-flyplanleggingsappen, sørger for at piloten, mens han er i felten, er i stand til å veksle mellom levende bilder fra RGB-kameraet og utgangen fra Normalized Difference Vegetation Index ( NDVI) for direkte innsikt.
  • Datanøyaktighet: En integrert RTK-posisjoneringsmodul og TimeSync-system støtter nøyaktige posisjonsdata i sanntid for hvert bilde, optimaliserer fotogrammetri-resultater og leverer centimeter-nøyaktige målinger.

Kompatibel programvare

Ved hjelp av DJI Ground Station Pro kan du utføre og gjenta automatiserte oppdrag. Dette inkluderer for eksempel flyplanlegging, oppdragskjøring og flygedatastyring. De innsamlede dataene kan enkelt importeres til DJI Terra og annen tredjepartsprogramvare.

Produktinformasjon

Hovedkategori Droner
Integrert kamera Ja
Merker Dji
Produktkategori Profesjonell
Produkttype < 4 kg
Separat styring av kamera Ja
Type Quadcopter
Videooppløsning 4096x2160


Produsentens varenrCP.AG.00000207.01
220500