Delkin SD Power 2000X UHS-II U3 256GB 256GB R300/W250

Delkin SD Power 2000X UHS-II U3 256GB

256GB R300/W250

5 099,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
4 stk. Leverandørlager

Bygget for profesjonelt videoopptak

Delkin SD Power 2000X UHS-II (U3/V90) retter seg mot såvel fotografer som profesjonelle filmfotografer som har behov for et pålitelig SD-kort som kan håndtere også de mest krevende videoformatene. Det klarer å spille inn lange, jevne videosekvenser i høykvalitets 4K, 8K, 3D, HDR & 360º uten risiko for skrivefeil eller tapte bilderuter. Kort sagt, et minnekort som passer for all slags filminnspilling.

  • Godkjent for direktsendinger i TV
  • Støtter 4K, 8K, 3D, HDR, 360º & høyhastighetsinnspilling (kun 64 og 128 GB versjonene)
  • Støtter raskt serieopptak i RAW-format og video ved høye bildefrekvenser
  • Lesehastighet: 300 MB/sSkrivehastighet: 250 MB/s
  • Støtte for UHS-II Speed Class 3 (U3)
  • Bakoverkompatibelt med kameraer som ikke støtter UHS-II

For de mest krevende videoformatene

Med en skrivehastighet på oppimot 250 MB/s samt garantert laveste uavbrutte skrivehastighet på 90 MB/s er Delkin SD UHS-II (U3/V90) kapabelt til å håndtere også de mest krevende, høyoppløste videoformatene. Det er dessuten godkjent for å direktesende TV-reportasjer, og fotografer kan utnytte kortets høye ytelse for å ta raske bildeserier i RAW-format uten å være redd for at kameraets bufferminne skal fylles opp.

Med en ekstra rad kontaktstift kan dette SD UHS-II kortet lagre data i en betydlig høyere hastighet enn UHS-I klassede kort, men det er også bakoverkompatibelt med kameraer, kortlesere og andre enheter som brukes den mer langsomme standarden.

Strømlinjeformet arbeidsflyt

Med en lesehastighet på opptil 300 MB/s gir Delkin SD UHS-II (U3/V90) rask og effektiv kopiering av både bilder og videofiler til din pc. Den betydelige kortere overføringstiden innebærer en mer smidig og effektiv arbeidsflyt og lar deg også raskere returnere til fotograferingen eller videoinnspillingen.

Stort og robust

Kortet er bygget for å fungere også i de mest stressende miljøer. Du kan bruke det bekymringsløst hvor enn du beveger deg, uansett om det er i iskaldt klima med snø, eller varmt og fuktig. Delkins SD-kort tåler også vann, støt, støv og røntgenstråling.

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lagring
Kapasitet 256GB
Overføringsteknologi UHS-II
Pakning 1 stk.
Produktkategori Minnekort
Produkttype SD
Produsent Delkin
Type Secure Digital


222208