56618 56618 56618

Cmotion cforce mini Basic Set 2

Motorenhet til linse

38 786,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
0

Benytt deg av innbytte

Foto.no tilbyr innbytte for alle produkter som fremdeles er relevante i markedet.

Cmotion cforce mini Basic Set 2  består av en kompakt linsekontrollmotor, en Clamp Console 2 og en 0,8 MOD, 32-pitch 40-tanns gir. cforce-minimotoren har doble LBUS-kontakter som lar deg koble sammen opptil tre enheter. cforce mini fungerer direkte med AMIRA-kameraet og kan også brukes med andre ARRI- og tredjepartskameraer når den er paret med en ARRI AMC-1, UMC-4, OCU-1 eller Master Grip-kontroller.

cforce Mini Motor er en ultrakompakt, lett motor som brukes til å fjernstyre objektivets fokus-, iris- eller zoomfunksjon. cforce minimotoren veier litt over seks gram med et gir og brakett (tilgjengelig separat). Direkte kompatibel med kameraer og bevegelsesenheter, kan cforce-minimotoren pares med en AMC-1-kontroller når du arbeider med kamera. Opptil tre cforce minimotorer kan kobles sammen, noe som sparer plass og vekt i kamerariggen.

cforce minimotorens ultralette, kompakte form gjør den egnet for gimbal-, drone- og andre lette kamerarigger. Denne grunnleggende motorenheten krever et separat tilgjengelig utstyr som kabel og brakett.

 

Pakken inneholder:
cforce minimotorenhet
cforce mini Clamp Console 2
15 mm cforce mini klemmeinnsats 2 (svart)
Gear for CLM-5 eller cforce minimotor (0,8-Mod, 32-Pitch, 40-Tooth)

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker CMOTION
Produktkategori Følgefokus
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrKK.0040344
74 877,-
Varenr114171
Leveres på bestilling