Chasing F1 (20m) Fiskfinner-drone Chasing F1 (20m) Fiskfinner-drone Chasing F1 (20m) Fiskfinner-drone Chasing F1 (20m) Fiskfinner-drone Chasing F1 (20m) Fiskfinner-drone Chasing F1 (20m) Fiskfinner-drone Chasing F1 (20m) Fiskfinner-drone Chasing F1 (20m) Fiskfinner-drone Chasing F1 (20m) Fiskfinner-drone

Chasing F1 (20m)

Fiskfinner-drone

8 299,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
19 stk. Leverandørlager

CHASING F1-20m er en hi-tech digital full-HD fiskfinner-drone med fjernkontroll, designet for alle typer fiske. Det er et must-have for enhver fisker på ethvert ferdighetsnivå som ønsker å maksimere sin fangstrate. Ved å bytte kabel til 20m, reduserer den betydelig risikoen for sammenfiltrede kabler.

CHASING F1 er en digital fiskfinner undervannsdrone med fjernkontroll designet for alle typer fiske. F1-dronen fra Chasing gir deg intelligent informasjon om undervannsterrenget, omgivelsene, andre gjenstander under vann, stedet for fiskemassene og posisjonen til fisken i vannet. Dronen er også perfekt for inspeksjon av kaier.

I tillegg til fiske, gir F1 både sanntids vanntemperaturavlesninger og nøyaktige dybdeavlesninger. Den har evnen til å ta både flotte bilder og å fange høydefinisjonsvideoer under fiskeprosessen.

Fiskeprosessen kan overvåkes og filmes tydelig, selv i mørke omgivelser. Dronen har et innebygd Sony IMX307-kamera og er utstyrt med infrarødt lys som gir en klar visning selv i lave lysforhold. Kameraets infrarøde synsområde kan nå opptil 1 meter. Kameraet kan ta opp i 1080p 30fps og produsere 2MP bilder. Alt lagres på et micro SD-kort på opp til 256 GB. Gjennom appen kan du enkelt dele filmene dine og strømme direkte på de fleste sosiale medieplattformer.

F1 beveger seg vertikalt og kan stige og synke automatisk. Den maksimale driftsdypet for F1 er 28 meter. Den er drevet av fire thrusters og har ulike funksjoner, som GPS, all-retning bevegelse, suspensjon og stopp, opptak av flere fiskeplasser, automatisk cruising mellom fiskeplasser og en-knapps retur.

I tillegg til funksjonaliteten som er nevnt ovenfor, kan F1 også monteres med en agnbåt. Distribusjonen av agn kan utløses med ett klikk i appen på fiskeplassen. Den støtter også sonar-brakettmontering (som DEEPER Sonar og andre merkenavn).

Ved å montere en DEEPER sonarball kan du flytte den til stedet du vil detektere, og enkelt kombinere sonar med visuell fiskfinning. På denne måten kan du oppdage fisk på en mer omfattende og nøyaktig måte. Chasing F1 leveres med et utskiftbart 4800mAh litiumbatteri som kan vare opptil 6 timer.

  • Operasjonsdybde på 20 meter
  • Utbyttbart batteri på 4800mAh
  • Innspilling i 1080 30fps
  • Mulig å strømme direkte via appen
  • Sanntidsavlesing av vanntemperatur og nøyaktig dybdemåling
  • Vektor layout framdriftssystem med fire thrusters

 

 

I pakken:
1 Chasing F1 Drone (20m)
1 Liten Chasing kameraprobe
2 Chasing antenner
1 Chasing batteri (118243)
1 Chasing lader
1 Chasing Sonar stativ
1 Pakke eske

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Droner
Merker Chasing Innovation
Produktkategori Undervannsdrone
Produkttype Undervannsdrone


Produsentens varenr6971636381129
561600