Canon Legria HF G26 videokamera Canon Legria HF G26 videokamera Canon Legria HF G26 videokamera Canon Legria HF G26 videokamera

Canon Legria HF G26 videokamera

10 489,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

Canon Legria HF G26 er et videokamera med HD-objektiv med 20x optisk zoom, en DIGIC DV 4-prosessor og en HD CMOS Pro-bildesensor er kompakte og kraftige LEGRIA HF G26 svært bærbar og har suveren bildekvalitet og høy ytelse for rask og diskré filmskaping i full HD-kvalitet på farten. 

Flott bildekvalitet i full HD

Med et stort dynamisk område og en CMOS Pro-sensor av høy kvalitet kan LEGRIA HF G26 ta opp video selv under dårlige lysforhold.

Avanserte opptaksmuligheter

LEGRIA HF G26 spiller inn profesjonelle opptak i AVCHD- eller MP4-formater med en 3 Mbps opptaksmodus – perfekt for enkel deling av opptak.

Høy optisk ytelse

Med 20x optisk zoom og rask blenderåpning på f/1.8-2.8 kan LEGRIA HF G26 ta skarpe og naturlige bilder.

Enkel å bruke med en kompakt utforming

LEGRIA HF G26 er kompakt og diskré samtidig som det har suveren brukervennlighet takket være en 3,0-tommers berøringsskjerm, en vippbar elektronisk søker på 1,56 millioner punkter og en utbyttbar zoom/fokusring på objektivet.

En rekke avanserte grensesnitt

LEGRIA HF G26 har en HDMI-kontakt for tilkobling til et bredt utvalg av tilbehør i tillegg til en hodetelefon- og mikrofonkontakt, samt avansert mini blitssko-inngang. 

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Modell HF G26
Produktkategori Videokamera
Produkttype Videokamera
Produsent Canon


187425