Canon RF 600mm f/11 IS STM 82mm filter, Fast blender Canon RF 600mm f/11 IS STM 82mm filter, Fast blender Canon RF 600mm f/11 IS STM 82mm filter, Fast blender Canon RF 600mm f/11 IS STM 82mm filter, Fast blender Canon RF 600mm f/11 IS STM 82mm filter, Fast blender

Canon RF 600mm f/11 IS STM

82mm filter, Fast blender

10 776,-
8 stk. Totalt på lager
  • 1Butikklager, Bergen
  • 7Hovedlager
  • 0Skøyen
0

Canon EOS R6 II – mer enn en ansiktsløftning

Her er det både nye funksjoner for et Canon-kamera og ting vi har ønsket oss fra eksisterende modeller.

Canon RF 600mm f/11 IS STM er verdens letteste autofokusobjektiver med en brennvidde på 600mm. Med supertelebrennvidder, full autofokus og bildestabilisator kan fotoentusiaster ta imponerende skarpe og flotte bilder på lang avstand. Brukt sammen med de nye RF-telekonverterne – EXTENDER RF 1.4x og EXTENDER RF 2x – får objektivene en optisk brennvidde på imponerende 1200 mm for RF 600 mm f/11 IS STM. Dette gir fotoentusiaster enda større fleksibilitet og flere kreative muligheter samtidig som autofokus opprettholdes.

Funksjoner som dette gjør objektivene til et ideelt valg til en rekke typer opptak – fra natur- og flyfoto til månefoto. Når dette objektivet brukes med eller uten telekonverterne blir kameraets AF-område redusert til om lag 40 % horisontal og 60 % loddrett dekning av bildefeltet.

Egenskaper

  • RF 600mm f/11 IS STM  brennvidde
  • Bildestabilisator opptil: 5 trinn
  • STM-autofokusteknologi 
  • Veier lite ca. 930g
  • Kompakt – objektivkonstruksjon som skyves ut ved bruk og er sammentrukket ved oppbevaring 
  • Kontrollring på objektivet – gir direkte kontroll over TV/eksponeringskopensasjon/ISO-innstillinger
  • Objektiv med blender f/11 og bildestabilisator med full AF når objektivet brukes med et Canon EOS R-kamera

Nå fjerne mål uten problemer

RF 600mm f/11 IS STM er et rimelig objektiv med lav vekt. Det nye konseptobjektivet har supertele-brennvidder som gjør det mulig å fotografere motiver på lang avstand i imponerende detalj. Med minste fokusavstand på 4,5 meter på RF 600mm f/11 IS STM kan du komme tett på motivet og samtidig beholde fokus.

Objektivet kan fange action på lang avstand med autofokus- og bildestabilisatorfunksjoner som utvides ved bruk av telekonverterne EXTENDER RF 1.4x og EXTENDER RF 2x. Med disse er det mulig å oppnå imponerende brennvidder på 1200mm når RF 600mm f/11 IS STM brukes med EXTENDER RF 2x.

Skarpe, ristefrie bilder

RF 600mm f/11 IS STM er utstyrt med optisk bildestabilisator og støtter også Dual Pixel CMOS AF når de brukes sammen med et speilløst kamera i Canon EOS R-systemet. Med denne kombinasjonen av funksjoner leverer superteleobjektivet sylskarpe bilder – også ved opptak uten stativ – siden uskarphet som skyldes kamerarystelser, reduseres drastisk.

Revolusjonerende størrelse og vekt

Dette lette og kompakte objektivet er et lysende eksempel på RF-fatningens muligheter. Med diffraktiv optikk kombinert med RF-fatningen og fast f/11 blenderåpning er objektivet et bevis på Canons innovasjonsevne innen optisk teknologi. Canon har tenkt nytt og redesignet, og resultatet er et objektiv som er betydelig mindre og lettere enn eksisterende superteleobjektiver i EF-serien. Objektivet er konstruert slik at det skyves ut ved bruk og enkelt trekkes sammen til 199,5mm når det ikke er i bruk– perfekt for fotografer på reise med begrenset plass i fotobagen.

Fokuser jevnt og rolig

RF 600mm f/11 har STM-teknologi som gir ekstremt stille og jevn fokusering, noe som er perfekt til videoopptak. RF 600mm f/11 IS STM har brukervennlig kontrollring på objektivet som gir enkel og rask kontroll over Tv/eksponeringskompensasjon/ISO/AF-innstillinger.

Objektivenes faste blenderåpning gir også helt sirkulær bokeh, og den store brennvidden gir fotografer mulighet til å gjøre bakgrunnen uskarp når de fotograferer motiver på avstand – noe som for eksempel er godt egnet til dyreportretter.

En super telefoto for alle

En bemerkelsesverdig konkurransedyktig pris gir deg et supert teleobjektiv med kraftig stabilisering og autofokus for alle entusiaster.

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Ja
Diameter obj (mm) 93
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 82
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Korteste brennvidde obj 600
Lengde Objektiv (mm) 269,5
Lengste brennvidde 600
Merker Canon
Nærgrense i cm 450
Objektivfatning Canon RF
Objektivtype Tele
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Største blender tele f/11
Vekt Objektiv (g) 930
Værtettet Ja


Produsentens varenr3986C005
181613