Canon RF 85mm f/1.2L USM Canon RF 85mm f/1.2L USM Canon RF 85mm f/1.2L USM

Canon RF 85mm f/1.2L USM

35 782,-
4 stk. Totalt på lager
  • 1Butikklager, Bergen
  • 3Hovedlager
  • 0Skøyen
0

Canon EOS R6 II – mer enn en ansiktsløftning

Her er det både nye funksjoner for et Canon-kamera og ting vi har ønsket oss fra eksisterende modeller.

Spar kr 2 800,- på dette produktet

Bruk kampanjekode: Canon2023

(Koden bruker du i kassen)

 

Se flere produkter i denne kampanjen

 Canon RF 85mm f/1.2L USM er det klassiske portrettobjektivet i ny og banebrytende utgave.

  • Ektremt stor blenderåpning på f/1.2
  • BR-optikk (Blue Spectrum Refractive) reduserer fargefeilbrytninger til omtrent null
  • Den høyeste oppløsningen av alle Canon-objektiver hittil
  • Raskere autofokus enn tidligere modeller

 

TIPAVINNER 2020 - BESTE PROFESJONELLE PORTRETTOBJEKTIV: Canon RF 85mm F1.2 L USM / Canon RF 85mm F1.2 L USM DS

 

Objektivet kan skilte med Canons høyeste oppløsning hittil. Den store blenderåpningen og den enestående AF-hastigheten, gjør også objektivet perfekt for portrett- og bryllupsfotografering. I februar kunngjorde Canon at de jobber med seks nye RF-objektiver som skal lanseres i 2019. RF 85mm F1.2L USM er det første objektivet i denne lanseringsrekken. Objektivet, som får mange lovord fra den prisbelønte fotografen og Canon Europe Ambassador Félicia Sisco, vil ta brukere av EF 85mm f/1.2L II USM til et nytt nivå. De seks RF-objektivene leverer imponerende kvalitet og fleksibilitet til alle som jakter på det perfekte bildet.

Hver detalj i imponerende oppløsning

RF-fatningen som er utviklet for EOS R-systemet, redefinerer foto- og videomulighetene ved å gi brukerne nøyaktig det verktøyet de trenger for å forbedre ferdighetene. Dette gjør at de kan jobbe kreativt helt uten begrensninger. Det nye objektivet er utviklet i tråd med tekniske fremskitt og tilbakemeldinger fra sluttbrukerne. RF 85mm F1.2L USM bruker RF-fatningens avanserte muligheter til å forbedre bildekvaliteten og ikke minst kommunikasjonen mellom objektivet og det speilløse fullformathuset.
Det korte 85mm teleobjektivet har en helt ideell brennvidde for portrettfoto og flatterende perseptiv for ansikter. RF 85mm F1.2L USM er det andre Canon-objektivet, etter EF 35mm f/1.4L II USM, som bruker selskapets unike BR-optikkteknologi til effektiv korrigering av aksialt kromatisk avvik, som ikke kan korrigeres helt ut med tradisjonelle glasslinsekombinasjoner. Resultatet er forbedret oppløsning og skarphet. De asfæriske linseelementene og UD-linseelementene reduserer aberrasjon og gir enestående optisk ytelse for høy bildekvalitet i hvert eneste bilde.


Høy hastighet, høy kvalitet

RF 85MM F1.2L USM er et av Canons mest lyssterke objektiver med autofokus til de speilløse fullformatkameraene. Sammen med den korte telelengden og Dual Pixel CMOS AF gir den lyssterke f/1.2-blenderen grunn dybdeskarphet, flott bokeh og bakgrunnsseparasjon. Objektivblenderen får motivet til å tre frem, mens de ni blenderlamellene gir en fin og myk bakgrunnsuskarphet i bildet som er perfekt til portrettfotografering. Den ultravide blenderåpningen slipper gjennom 50 prosent mer lys enn et f/1.4-objektiv for fotografering i krevende lysforhold – ned til -6EV (EOS R) og -5EV (EOS RP) – slik at du fanger stemningen i hvert øyeblikk.

RF 85mm F1.2L USM er utstyrt med samme ringtype USM-motor som RF 50mm F1.2L USM. Dette sikrer skarp fokus raskt og presist og lar deg følge motivet i bildefeltet. Sammen med en ny mikroprosessor, som benytter en ny CPU og fastvare med høy ytelse, utnytter objektivet EOS R-systemets økte dataoverføring, noe som gir raskere ytelse og AF slik at du kan fange selv de mest flyktige øyeblikkene.

 

Eksepsjonell betjening og slitestyrke

Canons RF-objektiver har også en kontrollring der du kan programmere TV-, AV-, ISO- og eksponeringsinnstillinger. Dette gir ekstra muligheter for personlig tilpasning, noe som er ideelt for bryllupsfotografer som trenger ulike innstillinger til å fange naturlige, spontane øyeblikk og nøye planlagte komposisjoner. Objektivet er også utstyrt med ring for full manuell fokusering, slik at du når som helst kan fokusere manuelt ved å dreie på ringen – uten å måtte bytte til manuell fokusering. RF 85mm F1.2L USM har samme vanntette forsegling som den ikoniske L-serien. Dette beskytter objektivet i tøffe værforhold når du fotograferer utendørs.

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Nei
Filterstørrelse (mm) 82
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Korteste brennvidde obj 85
Merker Canon
Nærgrense i cm 85
Objektivfatning Canon RF
Objektivtype
  • Foto
  • Tele
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Største blender vidvinkel f/1.2
Vekt Objektiv (g) 1195
Zoom Nei


Produsentens varenr3447C005
55195