578809 578809 578809

Angelbird AV PRO microSD 512GB V30

512GB UHS I U3 Class 10 A2 - 100/90 MB/s

1 116,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
15+ stk. Leverandørlager

Angelbird AV PRO microSD V30-kort støttes av Stable Stream™ -teknologi for forlenget vedvarende hastighet for video- og fotoproduksjon. Konstruert for bruk med droner, 360° og POV action-kameraer, fanger de oppløsninger opp til 6K med en skrivehastighet på 80 MB/s uavbrutt gjennom hele kapasiteten til kortet. Den vedvarende hastighetsytelsen til disse microSD-kortene eliminerer potensialet for utelatelse av bilder eller produksjonsfeil som vanligvis oppleves ved videoproduksjon.

Ved å kombinere høy kapasitet med stabil skrivehastighet, gjør Angelbirds microSD V30-kort det mulig med omfattende kreativt innhold i Full HD, 4K og 6K. Kortdata er beskyttet mot støt, røntgen, fuktighet og ekstreme temperaturer. Angelbirds microSD-kort er kvalifisert for bruk med populære drone- og POV-kameraer fra GoPro, Insta360 og DJI.

Inkludert med kortet er en fullstørrelses SD-kortadapter som gjør det mulig å bruke kortet i SD-kompatible enheter. Angelbirds datagjenopprettingstjeneste gir en 3-årig begrenset garanti som dekker fysisk skade og/eller programvareproblemer som data- eller filkorrupsjon.

Det A2-klassifiserte microSD V30-kortet sikrer raskere lastetid av apper og utvidet ytelse på Android-smarttelefoner og -nettbrett. Kortets A2-klassifisering refererer til "applikasjonsytelsesklasse 2" definert av SD Association som en forsikring om overlegen ytelseskvalitet.

AV PRO microSD V30-kortet gir akkurat den rette hastigheten og kompatibiliteten med Nintendo Switch-spillkonsoller, som for øyeblikket bare støtter maksimal dataoverføringshastighet på 95 MB/s fra UHS-I-klassifiserte kort.

Vedvarende lesehastighet: 95 MB/s | Vedvarende skrivehastighet: 80 MB/s
Maksimal lesehastighet: 100 MB/s | Maksimal skrivehastighet: 90 MB/s

Stable Stream™
For vedvarende video- og fotoproduksjon med droner og action-kameraer i opptil 6K med en minimum skrivehastighet på 80 MB/s uavbrutt gjennom hele kapasiteten til kortet.

Rock-Solid Build Quality
Kortet er beskyttet mot fuktighet, røntgen, magneter, støt, støv og har ekstreme driftstemperaturer på -25°C til 85°C og lagringstemperaturer på -40°C til 85°C.

Sticker-Free™
Kortet har en jevn overflate uten klistremerker, samt inngravert serienummer for å unngå at det setter seg fast og forveksling av kort.

 

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lagring
Kapasitet 512GB
Merker Angelbird
Overføringsteknologi UHS-I
Pakning 1 stk.
Produktkategori Minnekort
Produkttype Micro SD
Type Micro SD


Produsentens varenrAVP512MSDV30
1 298,-
Varenr136602
Ikke på lager