185549 185549 185549 185549 185549 185549 185549 185549 185549 185549 185549 185549 185549 185549 185549 185549 185549 185549

Zoom H8 Handy Recorder

8 Kanal håndholdt lyd opptager

4 188,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 1Hovedlager
15+ stk. Leverandørlager

Andre kjøpte også

Med tre app-drevne modus som øyeblikkelig konfigurerer fargeskjermbildet for podcasting, musikkproduksjon eller stedsopptak, lar Zoom H8 bærbare håndholdte opptakere deg raskt spille inn opptil åtte samtidige inngangssignaler via en arbeidsflyt som er svært optimalisert for oppgaven din. I tillegg er den kompatibel med en rekke kapsler (tilgjengelig som tilbehør) for enkel utvidelse til 10-innspillingsopptak, Ambisonics 360-graders lyd og mer.

Som andre H-serien Handy-opptakere som H5 og H6, kan du holde H8 i hånden, feste den til et mikrofonstativ eller stativ, eller montere den på et kamera (skofeste tilgjengelig som tilbehør); H8 pakker et imponerende utvalg av funksjoner i en lett kropp som er mer enn klar til å imøtekomme de varierte kravene til podcastere, musikere, lyddesignere og innholdsskapere. De medfølgende programmene Cubase LE og WaveLab Cast gir deg verktøyene du trenger for å redigere, foredle, eksportere og laste opp prosjektene dine.

Fra den intuitive, taktile kontrollen til den rikelige batterilevetiden og kraftige lydbehandlingsfunksjoner, er Zoom H8 godt utstyrt for å produsere uberørt lyd for komplette musikalske arrangementer, uavhengige filmer og panel-podcaster. Den kan levere fantom- eller plugin-strøm for kondensatormusikk, eller godta direkte tilkoblinger fra gitarer, tastaturer eller trommemaskiner. Uansett kilde, velgbar automatisk innspilling og forhåndsinnspilling sørger for at du aldri vil gå glipp av starten av en take, og stereo-sikkerhetssporopptak gir dupliserte spor på et lavere nivå for å unngå forvrengning.

App-drevet berøringsskjerm

Betjening av Zoom H8 er ekstremt intuitiv og brukervennlig takket være den 2,4-tommers LCD-berøringsskjermen og de tre app-drevne modusene som er optimalisert for podcasting, musikk og feltopptak arbeidsflyt ved berøringen av skjermen.

  • Podcast-app: Med fire mikrofonkanaler og to lydputekanaler lett tilgjengelig, gjør Podcast-appen podcastproduksjon av høy kvalitet. Bruk de 13 forhåndsinnlastede lydene, eller last inn dine egne fra et SD-kort for å utløse lydeffekter, musikkplasser og mer fra de dedikerte lydputene.
  • Musikk-app: Ta opp opptil 10 innspillingsspor, overdriv, miks og forbedrer opptakene dine med EQ og komprimering, alt mens Music-appen setter viktige kontroller som lydnivåer, faders og måling til fingerspissene. I tillegg kan du koble deg til Zooms gitarlab via USB for å få tilgang til et stort utvalg av forsterkere og effekter.
  • Felt-app: Felt-appen er designet for stedslyd, lyddesign, konferanser og mer, og gir deg øyeblikkelig tilgang til store meter for hvert spor, slik at du kan sørge for at opptakene dine aldri klippes. Det lar deg også raskt justere inngangstype, lo-cut filtering, komprimering, begrensning, støyporten og andre nøkkelinnstillinger.

X / Y stereomikrofonkapsel

La dine eksterne mikrofoner være hjemme og reise lys; H8 inneholder en stereomikrofonkapsel utstyrt med to ensrettede mikrofoner. Med ingenting mer enn H8, er du klar til å spille inn tale, økter, konserter eller omgivelseslyder og miljølyder, til og med ørekrallerende opp til 136 dB!

Zoom Capsule System 2.0

Zoom's Capsule System 2.0 lar opptil fire kanaler lyd legges til H8s kapselforbindelse, og skaper nye måter å utvide opptaksmulighetene dine ved å legge til nye separat tilgjengelige kapsler.

  • XAH-8: XAH-8 kapsel leverer uberørte stereoopptak via sine to kondensatormikrofoner. Roter enkelt kapslene fra et tett X / Y-mønster til et bredt AB-mønster for å forbedre stereobildet til opptakene dine.
  • VRH-8: VRH-8 er en Ambisonic mic-kapsel som bruker fire kondensatormikrofoner for å levere overveldende 360-lydopptak. Et innebygd akselerometer hjelper deg med å sikre at kapselen alltid er perfekt justert, mens Ambisonic-dekoderen ombord håndterer de nødvendige konverteringene, og sparer deg tid i etterproduksjonen.
  • EXH-8: EXH-8 kapsel gir fire ekstra XLR-innganger, og gir deg totalt 10. Hver tilleggsinngang har en dedikert forsterkningsknapp og putebryter. Du kan til og med bruke dine favorittkondensatormikrofoner - bare koble en strømkilde til EXH-8-kapsel for å levere fantomkraft.

Støtter eksisterende zoom-mikrokapsler

Zoom-mikrokapselinngangen på H8 rommer Zooms eksisterende linje med separat tilgjengelige utskiftbare kapsler, som kan byttes ut like enkelt som linsene til et kamera. Med sjokkmonterte X / Y-, Mid-Side- og mono- eller stereo-shotgun mic-kapsler å velge mellom, kan du være klar til å spille inn musikk, dialog eller lydeffekter uten å legge inn et eksternt mikrofonoppsett. Velg EXH-6-combo-inngangskapsel for å akseptere ytterligere to mic / line-signaler via XLR-1/4”-kontakter.

Rask, brukervennlig operabilitet

H8s frontpanel er ergonomisk arrangert med sine mest essensielle og ofte brukte kontroller - transportknapper for innspilling, avspilling / pause og stopp, individuelle opptakarmknapper som dobler seg som dempebrytere under avspilling, store gain knapper og pad swithsere. For økt sikkerhet, deaktiverer en holdebryter alle knappene på frontpanelet for å forhindre utilsiktet drift under innspilling.

Øyeblikkelig tilgang til få justeringer

Hver H8-inngang har sin egen dedikerte forsterkningsknapp. Det er ikke noe sporvalg eller knappetrykk som kreves for å optimalisere innspillingsnivåene dine; bare vri hjulene (tydelig merket fra 0 til 10) når som helst du trenger for å justere forsterkningen. Hvis XLR-inngangskildene dine er så høye at du trenger enda mindre forsterkning enn forforsterkerne gir i "0" -innstillingen, bruk fire pekebrytere på frontpanelet for å dempe XLR-inngangene med 20 dB.

Åtte kanaler med mikrofon / linjeinnganger

Utstyrt med fire XLR-innganger, to XLR-1/4" combo-innganger, og en 3,5 mm stereo mini-jack-inngang (på XYH-6-kapsel), kan H8 plassere kondensatormikrofoner (via 12, 24 eller 48 VDC fantom kraft), +4 dB balanserte kilder på linjenivå, eller signaler fra ubalanserte instrumenter med aktiv elektronikk. Enten du planlegger å spille inn studiokondensatormikrofoner, feeds fra trådløse mottakere, eller en lavalier og hagle-mikrobombo for et intervju, er H8s forforsterkere klar til å levere ytelse med lite støy.

Spill inn alle kanaler live eller "Overdub" lag

H8 kan skryte av flerkanalsopptak med opptil 24-bit / 96 kHz oppløsning; opptil 12 spor (mikrofonkapsel, backup-opptak, XLR 1-4, XLR-1/4 "combo A og B, og LR stereo mix) er tilgjengelig.

Ta opp alle kanaler samtidig, eller bruk overdubbingsfunksjonen for å legge til lag med instrumenter etter en første innspilling. Juster nivåer og panner for sporene dine, og bruk deretter H8s interne mixdown-funksjon for å blande sporene ned til en stereofil.

SD-kort innspilling og lydgrensesnitt funksjonalitet

Maksimer portabiliteten ved å registrere direkte på et SD-kort (opptil 2 GB kapasitet), SDHC-kort (opptil 32 GB kapasitet) eller SDXC-kort (opptil 512 GB kapasitet). Et 2 GB-kort vil gi over tre timer med 16-biters / 44,1 kHz stereoopptakstid ved å bruke BWF-kompatibelt WAV-format for ukomprimert lydkvalitet og industristandard filkompatibilitet. Merk at mediekort er tilgjengelige separat, og kort med større kapasitet vil øke oppstartstidene.

Alternativt kan du bruke H8 som et 12-inn / 2-ut USB 2.0 lydgrensesnitt (på opptil 24-bit / 96 kHz) med Mac- eller Windows-datamaskinen. For bruk av lydgrensesnitt med en iPad, kreves et Apple Camera Connection Kit og er tilgjengelig separat.

3,5 mm utganger for samtidig tilkobling til et kamera og hodetelefoner

H8 har mini-jack-utganger på 3,5 mm linje og hodetelefoner for samtidig mating av kameraet / DSLR og et par hodetelefoner. For en hurtig avspillingsreferanse er det også en innebygd monofon høyttaler.

Drives via AA-batterier eller AC-adapter

Strøm H8 via fire medfølgende AA-batterier, eller koble den til en stikkontakt med en AD-17 vekselstrømadapter (kjøpes separat). Alkaliske batterier kan holde H8 i drift i over 20 timers kontinuerlig opptak. Når du bruker H8 i stereo USB-lydgrensesnittmodus, er det mulig å koble USB-buss.

Robust og bærbar, håndholdt eller montert

Det slitesterke, ergonomiske kroppen egner seg naturlig til håndholdt bruk. Hvis du trenger å montere det på et mikrofonstativ eller stativ, unngår et gjenget hull på baksiden av H8 behovet for stativadaptere. Kjøp en "Hotshoe"-adapter (tilgjengelig separat) for å feste H8 direkte til en DSLR.

Signalbehandling legger til Sonic Polish

H8s ombord-effekter lar deg legge polish til opptakene dine. Komprimering og begrensning kompenserer for svingninger i inngangsnivå, mens et "low-cut" filter hjelper til med å eliminere vindstøy, blåse- og andre typer lavfrekvent romle-lyder.

Spesielle opptaksfunksjoner

H8 tilbyr valgbare opptaksfunksjoner designet for å forhindre at du ved et uhell går glipp av starten på en forestilling. Ved å holde øyeblikk av lyd som skjer før du trykker på opptaksknappen, sørger forhåndsopptak-alternativet for at du aldri vil kutte av begynnelsen på et flott stykke. Auto-record kan automatisk starte opptaket når et brukerinnstilt lydnivå blir oppdaget, noe som gjør det bra for stemmeaktivert opptak.

Backup-post gjør det mulig for H8 å automatisk registrere et duplikat av L / R-inngangen med mindre inngangsforsterkning. Selv om det originale sporet er forvrengt, er sjansen stor for at sikkerhetskopiversjonen vil være i orden!

Støtter ekstern fjernkontroll

Du kan bruke iPhone eller iPad til å overvåke nivåmålere og trykke på post, spille og stoppe i hver H8-applikasjonsmodus. Bare sett BTA-1 Bluetooth-modul (tilgjengelig separat) i H8-enheten og koble til iOS-enheten din.

Produktinformasjon

Hovedkategori Lyd
Merker Zoom
Produktkategori Lydopptaker
Produkttype Lydopptaker


Produsentens varenrH8
2 994,-
Varenr161551
På lager
4
2 271,-
Varenr103764
På lager
2
1 394,-
Varenr161552
Bestilt, ukjent leveringstid
4 194,-
Varenr161176
Bestilt, ukjent leveringstid
1 189,-
Varenr112179
Leveres på bestilling
2 094,-
Varenr100190
Leveres på bestilling
3 794,-
Varenr116315
Leveres på bestilling