534024 534024 534024 534024 534024 534024 534024 534024

Tascam DR-10L

Digital opptaker med lavaliermikrofon

3 084,-
2 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 2Hovedlager

Tascam DR-10L er en ultrakompakt digital opptaker/lavalier-mikrofonkombinasjon. Den er designet både for den kreative filmskaperen og den travle videografen, og løser krevende oppgaver med profesjonelle lydkvalitet og stor brukervennlighet. På lokasjon kan en DR-10L monteres på hver skuespiller, slik at det ikke er nødvendig med stativer, ledninger eller dyre (og uforutsigbare) trådløse systemer. DR-10L er også et inspirerende verktøy for den eksperimentelle lyddesigneren takket være sin bærbarhet, høye kvalitet og lille, profesjonelt utformede mikrofon.

For økt fleksibilitet er den inkluderte trådmikrofonen festet via en skrukontakt som er kompatibel med de fleste Sennheiser lavalier-mikrofoner og andre mikrofoner med samme kontakt.

Universelt problemløser
Bygget på suksessen til Tascam DR-10X og DR-10SG kombinerer DR-10L den bransjestandarden Tascam-bærbare miniopptakere med en høyytelses lavalier-mikrofon. Enkel å bruke og enkel å ha på seg, kan DR-10L bli din universelle problemløser for å unngå dårlig produksjonslyd.

Filmemakere og videografer opplever ofte plutselige lydvolumhopp under filming. En skuespiller kan bestemme seg for å skrike en linje og et dokumentarsubjekt kan gjøre nesten hva som helst. Designet for å brukes som en selvstendig fjernopptaker, er DR-10L godt forberedt på slike situasjoner. Den har flere funksjoner for å unngå distorsjon i lyd, men den mest sikre er Dual Recording. Denne funksjonen tar en kopi av signalet ditt på et lavere nivå, som en sikkerhetskopi i tilfelle distorsjon.

Automatic file closing lagrer fildata før batteriet går tomt. Du kan alltid overvåke batterinivået på den enkle å lese OLED-skjermen. Hvis batteriet går tomt midt i et opptak, vil enheten automatisk lagre filen før den slås av, slik at du ikke mister opptaket. Og saken er designet slik at batteriene kan byttes raskt.

"Auto level, limiter og andre funksjoner løser vanlige opptaksnivåproblemer"
Hvis inputvolumet er for lavt eller for høyt, kan en automatisk nivåfunksjon øke eller redusere opptaksnivået til en passende verdi. Limiter hindrer distorsjon som følge av plutselige overbelastninger. Disse funksjonene sparer deg for å bekymre deg for innstillinger av opptaksnivå i situasjoner der det ikke finnes en andre sjanse.

Opp til 10 timer kontinuerlig drift på ett enkelt batteri. Ett alkalisk AAA-batteri gir strøm til DR-10L i opptil 10 timer kontinuerlig. Du kan også bruke engangsbatterier av litium eller ladebare NiMH-batterier.

Produktinformasjon

Hovedkategori Lyd
Merker Tascam
Produktkategori Lydopptaker
Produkttype Lydopptaker


Produsentens varenr115025