236318 236318 236318

Symply LTO-8 1RU Rack Arkiv

LTO-8 Rackmount Thunderbolt 3

89 745,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Fram til nå var de fleste LTO-tape-produkter omformet til IT-systemer eller kompromittert i design. Med introduksjonen av SymplyPRO LTO Rackmount Thunderbolt 3-produkter, er det endret. SymplyPRO LTO Rackmount ble designet med reklamer i tankene. SymplyPRO LTO Rackmount består av 1RU og 2RU innovative enkelt- og doble stasjonsdesigner med Symply CableLess-teknologi, noe som gjør dem svært brukbare og oppgraderbare.

Hver SymplyPRO LTO Rackmount bruker vårt robuste og stilige metalllegeringsskap med doble vifter for optimal kjøling og førsteklasses strømforsyning. Den er designet for mange års problemfri service. Rackmount -systemene inkluderer to Thunderbolt 3-porter for daisy chaining og rask lading av enheter. De inkluderer også en SAS-ekspansjonsport og en SAS-vertstilkoblingsport hvis du trenger å koble andre SAS-enheter til din Thunderbolt-utstyrte datamaskin, eller bruke den med en arbeidsstasjon som ikke er Thunderbolt.

Alle SymplyPRO LTO Rackmount-konfigurasjoner har støtte for Linear Tape File System (LTFS). Tillater enkel dra og slipp -filoperasjon som ligner på en vanlig harddisk. LTFS kan redusere behovet for sikkerhetskopiering eller arkivprogramvare, og lar brukerne enkelt utveksle data ved hjelp av LTO-kassetter eller kopiere data til og fra harddisker eller SSD'er.

Konfigurasjoner er tilgjengelige for å dekke alle behov og budsjetter fra enkelt- og dobbel halvhøyde LTO-7 og LTO-8-stasjoner, til de siste LTO-9-stasjonene i full høyde med 18 TB råkapasitet og lese/skrivehastigheter på opptil 400 MB/s. Med SymplyCabless-designen kan både halvhøyde og fullhøyde-drev fjernes fra transport og/eller lagring i valgfrie Symply-støtsikre kasser.

Mens SymplyPRO LTO Rackmount -maskinvare er et trinn ovenfor, gjør den medfølgende funksjonsrike SymplyATOM (Advanced Tape Operations and Management) programvaren enkel å betjene og vedlikeholde. SymplyPRO LTO Rackmount-systemer er også kompatible med populære backup- og arkivverktøy for macOS og Windows, inkludert YoYotta LTFS, Hedge Canister, Xendata, Tiger Technology Bridge, Retrospect og Archiware P5.

Enten du er en medieprofessor som jobber med settproduksjon, postproduksjon, VFX, uavhengig filmskaping, egen kreativitet, fotografering eller utdanning, bør SymplyPRO LTO Rackmount være din go-to tape-lagring.

Leveveres med 1x LTO-8 Drive. For å komme til 2 kjøper man denne i tillegg. Symply LTO-8 HH Drive Upgrade Rack

  • Rackmount 1RU and 2RU designs with single and dual drives for maximum configurations
  • LTO-7 and LTO-8 half-height, and LTO-9 full-height tape drive options
  • Advanced metal alloy enclosure with premium power supply for unmatched reliability
  • SymplyATOM management and operations software is included with every system for simplified common management tasks and complete easy maintenance
  • Supports LTFS and AES 256-bit encryption
  • Data and Cleaning Cartridge included
  • 2m (6.5ft) Active Thunderbolt 3 Cable included
  • Kensington Lock
  • SymplyLOCK
  • Optional impact resistant cases for LTO modules
  • All products have a standard three year warranty with option upgrade to five years

Alle skrivebordsdesign med to stasjoner fra Symply har Symply CableLess-teknologi - en unik design som gjør det enkelt å fjerne LTO -stasjoner, noe som gjør dem svært brukbare og enkle å oppgradere. Så du kan starte med en LTO i skrivebordssystemet og legge til en ekstra stasjon på få sekunder, uten å måtte slå av systemet. På samme måte for service, i det usannsynlige tilfellet av feil på en stasjon, kan den mislykkede stasjonen fjernes uten å måtte slå av hele systemet. Bare den mislykkede stasjonen må returneres for reparasjon.

 

Pakken Inneholder:

- 1x LTO-8 HH Drive 
- 1x Data Cartridge
- 1x Cleaning Cartridge
- 2m Active Thunderbolt 3 Cable
- Rack kit
- Worldwide power cords
- Product documentation
- SymplyATOM LTFS Software

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lagring
Merker Symply
Produktkategori Tape
Produkttype LTO Drev


Produsentens varenrSYPR1-RT3L8H2B-A0
56 833,-
Varenr141080
Leveres på bestilling
1 125,-
Varenr141099
Leveres på bestilling