Sennheiser XS Lav USB-C Mobile Kit Mygg, tripod og smarttelefonklemme. Sennheiser XS Lav USB-C Mobile Kit Mygg, tripod og smarttelefonklemme.

Sennheiser XS Lav USB-C Mobile Kit

Mygg, tripod og smarttelefonklemme.

949,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen

Sennheiser XS Lav USB-C Mobile Kit er designet for vloggere og innholdsskapere på farten, og inkluderer lavaliermikrofon med XS Lav USB-C klemme og Smartphone Clamp, samt Manfrotto PIXI Mini Tripod. XS Lav har en rundstrålende mikrofon med en 2 m kabel, mens Smartphone Clamp tillater både stående og liggende retning. Manfrotto PIXI har et låsbart kulehode som kan justeres ved å trykke på en knapp, slik at du enkelt kan stille vinkelen.

XS Lav USB-C Mobile Kit kombinerer funksjonalitet med effektivitet for den ultimate vloggingopplevelsen. Oppgrader lyden og videoen din med disse tre viktige verktøyene.

XS Lav USB-C er den perfekte følgesvenn for forbedrede dialogapplikasjoner på mobile enheter og datamaskiner. Den gir en klar, naturlig oppgradering for intervjuer, presentasjoner, podcaster og mer. XS Lav USB-C er ideell for taleopptak eller videokonferanser, og hjelper deg med å isolere stemmen din, og gir tilstedeværelse og forståelighet.

Smartphone Clamp er laget av solid aluminium og har myke gummihåndtak som gir en sikker passform for nesten alle mobiltelefoner. En 180-graders låsehjul muliggjør stående eller liggende posisjonering, slik at du enkelt kan bytte fra ett sideforhold til et annet.

Manfrotto PIXI er et solid konstruert lett ministativ som har et kulehode med en trykknapplåsemekanisme som gjør at du kan plassere og låse kulehodet i en flytende, intuitiv bevegelse. Gummiføtter sørger for et sklisikkert grep på de fleste overflater og sammenleggbare ben gir praktisk håndholdt vlogging som gir videoene dine stabilitet.

For innholdsskapere som leter etter en flott mobilløsning, gir XS Lav USB-C Mobile Kit det riktige settet med verktøy for å heve innholdet ditt til neste nivå.


I pakken:

  • Clip-on mikrofon med USB-C-kontakt og 2 m kabel
  • Manfrotto PIXI Mini Tripod
  • Sennheiser smarttelefonklemme
  • Mikrofonklips
  • XS Lav Foam vindhette
  • Oppbevaringspose

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lyd
Produktkategori Mikrofon
Produkttype Mygg
Produsent Sennheiser


229990