Naturfotodager - opptil 40% rabatt

På-kamera-monitorer og Telepromtere

Foto.no er opptatt av å tilby et bredt utvalg av produkter for den profesjonelle videobransjen, så vel som for den profesjonelle fotografen og entusiastene.

Innen monitorer har vi både på-kamera-monitorer og større moniterer fra produsenter som Atomos, Blackmagic Design og SmallHD.

Innen telepromtere tilbyr vi produkter fra AutoCue og Datavideo. Både AutoCue og Datavideo produserer telepromtere til både enklere bruk (der du for eksempel kan bruke den i kombinasjon med iPad), til profesjonell bruk, og på masternivå. 

Vi jobber jevnlig med å pleie våre bånd med de største produsentene av profesjonelt utstyr, og vi holder oss oppdatert på de nyeste trendene og løsningene ved å delta på de største internasjonale utstyrsmessene (slik som IBC og NAB).

Vi har et B2B-team som består av fagspesialister innen både lydteknikk, lys, broadcast, optikk, studioløsninger, og mye mer. Vi jobber daglig med å sette opp løsninger for kundene våre, innen alt fra rigger til cinemakameraer, til enklere vloggepakker, til de mest high-end broadcast- og studioløsninger.

Er det et produkt du ikke finner på nettsiden vår fra disse produsentene, så ta kontakt med vår PRO-avdeling for mer informasjon. Det kan være mer vi har tilgang på enn vi har synliggjort på våre nettsider.