NiSi Filter 49mm C-PL Pro Nano Huc 49mm sirkulært polarisasjonsfilter NiSi Filter 49mm C-PL Pro Nano Huc 49mm sirkulært polarisasjonsfilter NiSi Filter 49mm C-PL Pro Nano Huc 49mm sirkulært polarisasjonsfilter

NiSi Filter 49mm C-PL Pro Nano Huc

49mm sirkulært polarisasjonsfilter

798,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
9 stk. Leverandørlager

NiSi HUC CPL PRO Nano 49mm er et sirkulært, ultrahøydefinisjons polarisasjonsfilter som reduserer refleksjoner og blending ved å filtrere ut lys som har blitt polarisert på grunn av refleksjon fra en ikke-metallisk overflate. Filteret gir økt fargemetning og kontrast i tillegg til å minimere refleksjoner i bl.a. vannflater og vindusglass. Filteret er egnet til å forbedre tonen og nyanser av himmelen, og er uunnværlig spesielt ved landskapsfotografering. Polarisasjonsfilter er uerstattelig da dette er vanskelig å gjenskape digitalt.


Filterringen er laget av høykvalitets aluminium og er 4,9mm tykt. Filteret er har et superhardt "U"-type Nano belegg, hvilket gjør overflaten ekstremt motstandsdyktig mot både vann og olje og bidrar til at filteret er lett rengjørlig. NiSi HUC CPL PRO Nano er produsert av polariserende film med ekstremt liten fargeforandring, og optisk presisjonsglass som er dobbelsidig limt og senere polert for å oppnå den beste kvaliteten og parallellitet, hvilket gir den beste bildekvaliteten. Filteret minimerer også dis/tåke i bildene.

Produktinformasjon

Filterstørrelse (mm) 49
Hovedkategori Tilbehør
Merker Nisi
Produktkategori Filter
Produkttype Pola-filter


Produsentens varenrCPL PRO NANO HUC 49
29487