449325 449325 449325 449325

Nikon Nikkor Z 28-75mm f/2.8

11 356,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 1Hovedlager
0

Speilløst pakketilbud

Akkurat nå kan du få opptil kr 12 000,- i rabatt på utvalgte pakker.

Nikon Nikkor Z 28-75mm f/2.8 - Lyssterkt zoomobjektiv fra vidvinkel til tele på f/2.8

Ta bildene som er unike for deg. Når objektivet ditt er så lyssterkt og allsidig, er du alltid klar til å reagere på det som er rundt deg. Fra gatemotiver til landskapsbilder og portretter – komponer fritt med det kompakte objektivet NIKKOR Z 28-75mm f/2.8.

Gå for kunstnerisk kvalitet med dette lette zoomobjektivet som gir vakker bokeh. Utforsk det kreative potensialet som ligger i liten dybdeskarphet eller kortere lukkertider i naturlig lys. Du kan eksperimentere med en rekke klassiske brennvidder og den faste blenderåpningen på f/2.8 opprettholder ensartete eksponeringer i hele zoomområdet.

Kunstnerisk bokeh

Den store Z-fatningen og den avrundede blenderen på f/2.8 med ni blader lar deg få motivet i fokus mot en utrolig myk og naturtro bokeh. Ta bilder med dramatisk, selektiv fokus eller ta portrettfotograferingen til neste nivå.

Alltid riktig lys

Med den lyssterke største blenderåpningen virker dette objektivet glimrende med det tilgjengelige lyset. Ta klare, skarpe bilder i svakt opplyste situasjoner eller bruk raskere lukkertider for å fryse bevegelse uten å ofre lysstyrken.

Prøv noe nytt

Zoom-området fra vidvinkel til tele er perfekt for å utforske komposisjon. Få med mer av motivet ved 28 mm. Ta engasjerende portretter ved 75 mm. Eller gå for dramatiske perspektiver – prøv å bevege deg nærmere og fyll bildefeltet fra høye og lave vinkler.

Kom tett på

NIKKOR Z 28-75mm f/2.8 gir belønning for at du kommer tett på. En minste fokusavstand på bare 0,19 m ved 28 mm lar deg ta nærbilder med dramatiske vidvinkelperspektiver. Hvis du fotograferer med 75 mm kan du få mest mulig ut av den minste fokusavstanden på 0,39 m ved å isolere deler av motivet. Bokeh fremheves på kortere hold for enestående resultater.

Rask, pålitelig fokus

Fokuseringen er jevn, lydløs og sylskarp – selv når du fotograferer på kort hold. Det raske autofokussystemet jobber glimrende sammen med Nikon Z-kameraets øyeregistrering-AF for å holde fokus akkurat der du vil ha det når du tar portretter.

Perfekt til film

Legg imponerende film til den kreative paletten din! Fokuspusting kontrolleres slik at du enkelt kan skifte fokus mens du beholder komposisjonen. Jevn blenderkontroll lar deg filme vakre, naturlige endringer i lysstyrke.

Se hvor det fører

Lek med komposisjon. Lek med bevegelse. Lek med dybdeskarphet. Med lett konstruksjon og skarp optikk, er NIKKOR Z 28-75mm f/2.8 et ypperlig objektiv å ha med seg og en enestående kreativ partner.

Rike detaljer

Dette lyssterke zoomobjektivet gir deg skarpere detaljer, rikere farger og mindre fortegning – selv når du fotograferer i vidvinkelposisjonen av brennviddeområdet.

Intuitiv kontroll

Du kan tilpasse den jevne, lydløse kontrollringen til måten du fotograferer. Bruk den til nøyaktig manuell fokusering eller til å justere blenderåpning, ISO eller eksponeringskompensasjon.

Klar til bruk

NIKKOR Z 28-75mm f/2.8 er støv- og dråpebestandig, med et belegg som gjør objektivet enkelt å rengjøre. Fra vidvinkelbilder på bakkenivå til bylandskap på regnværsdager – ikke la deg stoppe.

 

Tilbehør som følger med:
Objektivdeksel (frontdeksel) LC-67B
Objektivdeksel (bakdeksel) LF-N1
Solblender HB-93A
Objektivveske CL-C2

 

 

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 75
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 67
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver
Iris blader 9
Korteste brennvidde obj 28
Lengde Objektiv (mm) 120,6
Lengste brennvidde 75
Merker Nikon
Objektivfatning Nikon Z
Objektivtype Tele
Produktkategori Nikon Z Mount
Produkttype Standardzoom
Største blender tele f/2.8
Største blender vidvinkel f/2.8
Vekt Objektiv (g) 565
Zoom Ja


Produsentens varenrJMA717DA
29 089,-
Varenr117182
Bestilt, ukjent leveringstid
6 553,-
Varenr153379
Leveres på bestilling
5 485,-
Varenr131948
Leveres på bestilling