Nikon Nikkor Z 28mm f/2.8 Nikon Nikkor Z 28mm f/2.8 Nikon Nikkor Z 28mm f/2.8 Nikon Nikkor Z 28mm f/2.8

Nikon Nikkor Z 28mm f/2.8

3 388,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
0

På moskussafari med Roger Brendhagen

Vi besøkte Roger Brendhagen under en av hans moskusworkshops på Dovrefjell.

Nikon NIKKOR Z 28mm f/2.8, et lyssterkt f/2.8 vidvinkelobjektiv med fast brennvidde

Gå i bredden. Kom tett på. Få fantastiske resultater. Dette lille, rimelige 28 mm-objektivet for speilløse fullformatskameraer gir hverdagsbildene fyldige farger og kontrast. Fra bilder til film, gatemotiver til landskap, du får skarpe resultater selv i svakt lys.

NIKKOR Z 28mm f/2.8 gir en bildevinkel som er litt bredere enn vårt normale synsfelt. Bredt, men ikke for bredt, dette objektivet er ideelt for å ta bilder av landskap, urbane motiver og gateliv. Det er også ypperlig for dramatiske nærbilder og gjør filmopptak med et virkelig filmaktig preg.

Uskarpe bakgrunner

Ta bilder av livet i gatene og omgivelsene rundt som skiller seg ut. Den store Z-fatningen og den avrundede blenderen på f/2.8 samt syv blader gir deg en utrolig myk, avrundet bokeh. Få motivet i fokus mot en vakker uskarp bakgrunn.

Dynamiske nærbilder

Fra stilfull matfotografering til dristige portretter, dette vidvinkelobjektivet er utrolig skarpt, selv når du fokuserer på kort hold. En minste fokusavstand på bare 0,19 m lar deg ta bilder med kameraet bare 19 cm fra motivet.

Rask, lydløs autofokus

Multifokuseringssystemet i Nikon Z er raskt, jevnt, nøyaktig og lyddempet. Aberrasjoner reduseres drastisk, noe som hjelper objektivet med å finne fokus raskt – selv når du fotograferer på kort hold. Lyddempingen er ideell når du filmer.

Karakteristisk filmatisk stil

Brennvidden på 28 mm er en klassiker innen kinoverdenen, og med NIKKOR Z 28mm f/2.8 kan du enkelt gjøre flotte opptak. Fokuspusting er nesten eliminert, slik at du kan endre fokus uten å påvirke bildevinkelen. I tillegg er dette objektivet så lett at det er enkelt å bruke når du fotograferer håndholdt eller benytter gimbal.

42 mm DX-format

Når det brukes på et speilløst kamera i DX-format i Z-serien, gir dette objektivet en bildevinkel på 42 mm. Perfekt for spontane portretter og levende vlogger.

Beskyttet

Dette objektivet, som er støv- og dråpebestandig, er like klart for dramatiske oversiktsbilder på bakkenivå som for gatefotografering på dager med regn.

 

I pakken:

  • NIKKOR Z 28mm f/2.8
  • Frontdeksel LC-52B
  • Bakdeksel LF-N1 

 

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Nei
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 52
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Iris blader 7
Korteste brennvidde obj 28
Lengste brennvidde 28
Merker Nikon
Nærgrense i cm 19
Objektivfatning Nikon Z
Objektivtype Normal
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Største blender tele f/2.8
Største blender vidvinkel f/2.8
Vekt Objektiv (g) 155
Værtettet Ja
Zoom Nei


Produsentens varenrJMA105DA
240963