228571 228571 228571 228571 228571

Nikon Nikkor Z DX 16-50mm f3.5-6.3 SE VR

Z-mount. Sølv

4 287,-
Bestillingsvare
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0CEWE
 • 0Hovedlager

Kompakt og allsidig, Nikon NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR er en 24-75 mm-ekvivalent zoom designet for DX-format med Z-mount. Dette objektivet dekker et vidvinkel til stående lengde på zoomområdet, og egner seg godt til hverdagsfotografering. Den optiske designen inneholder asfæriske og ekstra lave spredningselementer, som bidrar til å redusere en rekke avvik for skarpere, klarere bildekvalitet i hele zoomområdet.

Objektivets fleksible brennviddeområde suppleres med bildestabilisering med vibrasjonsreduksjon, som minimerer kamerarystelser med opptil 4,5 stopp for skarpere håndholdt fotografering. En trinnmotor gir rask, stille og presis autofokusytelse, som sammen med manuell fullstendig fokusoverstyring gjør at objektivet passer til både stillbilder og videoapplikasjoner. En programmerbar kontrollring kan også stilles inn for intuitiv justering over en rekke kamera- og eksponeringsinnstillinger.

 • Standardzoom, designet for Nikon Z-monterte speilfrie kameraer i DX-format og gir et tilsvarende brennviddeområde på 24-75 mm.
 • Ett ekstra lavt spredningselement reduserer fargefring og kromatiske avvik for forbedret klarhet og fargenøyaktighet.
 • Fire asfæriske elementer minimerer sfæriske avvik og forvrengning i hele zoomområdet for større skarphet og nøyaktig gjengivelse.
 • Super Integrated Coating undertrykker flare og ghosting for bedre kontrast og fargekvalitet når du arbeider i sterke lysforhold.
 • Trinnmotoren gir imponerende jevn, stille og rask autofokusytelse, som passer godt til både stillbilder og videoapplikasjoner.
 • Manuell fullstendig fokusoverstyring er også mulig, og en intern fokuseringsdesign brukes, der bare de interne objektivgruppene beveges under fokusering, for å opprettholde den totale lengden på objektivet under bruk og for å fremme raskere fokuseringshastigheter.
 • Bildestabilisering med vibrasjonsreduksjon minimerer utseendet på kamerarystelser med opptil 4,5 stopp for skarpere håndholdt fotografering.
 • Programmerbar kontrollring er som standard satt til å justere manuell fokus, men kan også brukes til å kontrollere blenderåpning eller eksponeringskompensasjon.
 • Spesialisert elektromagnetisk blenderåpningsmekanisme gir større eksponeringskontrollstabilitet som er spesielt gunstig når du arbeider med raske kontinuerlige opptakshastigheter.

I boksen:
Nikon NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR-objektiv (sølv)
Nikon LC-46B 46mm Snap-On frontlinsedeksel
Nikon LF-N1 bakre objektivdeksel

 

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 70
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 46
Fullformat Nei
Hovedkategori Objektiver
Iris blader 7
Korteste brennvidde obj 16
Lengde Objektiv (mm) 32
Lengste brennvidde 50
Merker Nikon
Nærgrense i cm 20
Objektivfatning Nikon Z
Objektivtype Standardzoom
Produktkategori Nikon Z DX Mount
Produkttype Standardzoom
Største blender tele f/6.3
Største blender vidvinkel f/3.5
Vekt Objektiv (g) 135
Værtettet Ja
Zoom Ja


Produsentens varenrJMA715DA
228571