Nikon Nikkor Z 24-50mm f/4-6.3 24-50 Zoom Objektiv Nikon Nikkor Z 24-50mm f/4-6.3 24-50 Zoom Objektiv Nikon Nikkor Z 24-50mm f/4-6.3 24-50 Zoom Objektiv

Nikon Nikkor Z 24-50mm f/4-6.3

24-50 Zoom Objektiv

5 788,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
0

På moskussafari med Roger Brendhagen

Vi besøkte Roger Brendhagen under en av hans moskusworkshops på Dovrefjell.

Nikon NIKKOR Z 24-50mm f/4-6.3 er et superkompakt zoomobjektiv som gir skarpe bilder fulle av detaljer og farge. Det er bærbart, det er allsidig og er det perfekte objektivet til å slippe løs kreativiteten med. Enten du fotograferer eller filmer inne eller ute, kan du skape fantastiske stillbilder og filmer.

Egenskaper

  • Z-Mount objektiv/FX-format
  • Superintegrert coating
  • Stepping Motor AF System
  • Uttrekkbart design

Utforsk kreativiteten

Den kompakte størrelsen på dette NIKKOR Z-objektivet vil få deg til å sette spørsmålstegn ved alt du trodde du visste om fullformats zoomobjektiver. Som det minste og letteste fullformats zoomobjektivet som finnes, legger NIKKOR Z 24–50 mm det klumpete og tunge bak seg. Det er lite og skarpt og klart til å fange livet slik du ser det. Uansett hvor befinner deg.

Enkelt å ta med seg

Dette NIKKOR Z-objektivet er skapt for øyeblikket. Det er alltid bekvemt å ta med seg og den knappefrie mekanismen for inntrekking av objektivet er rask og enkel å bruke. Du utvider eller trekker enkelt inn objektivet ved å rotere på zoomringen.

Full av muligheter

Storslåtte landskap og enestående interiøropptak. Fengende portretter og spontane gatebilder. Med et så allsidig zoomobjektiv er det ikke mye du ikke kan ta bilder av. Og heller ikke er det steder der du ikke kan ta med deg et så lite og stillegående zoomobjektiv.

Fantastisk bildekvalitet

Takket være Z-fatningens forbløffende egenskap til å fange lys, blir bilder og videoer skarpe og jevnt belyst i hele bildefeltet. Nikons avanserte objektivteknologier minimerer fortegningen som kan oppstå i kantene når du fotograferer med store brennvidder – for eksepsjonelt klare resultater.

Vekker oppsikt

Dette objektivet er kanskje kompakt, men bildene er formidable. Det dekker noen av de mest ikoniske brennviddene som finnes med iøynefallende detaljer og skarphet helt ut til kantene.

Fortell historien

Kom nærmere med 24 mm, 35 mm eller 50 mm. Med en minste fokusavstand på bare 0,35 meter i hele zoomområdet får du kontroll over bildefeltet – fra nærbilder til uendelig.

Full av liv

ED-glass og asfæriske linseelementer minimerer fortegning. Du får skarpe bilder med friske farger og dyp kontrast selv når du fotograferer ved større brennvidder.

Perfekt til filming

Med sitt naturtro, brede perspektiv gir NIKKOR Z 24–50 mm en perfekt mulighet til å vise mer av et motiv. Kombinert med Nikon Z-kameraet i fullformat får du stabile 4K-opptak, selv om du filmer mens du går.

Lyddempet AF

Takket være det ekstra lyset som fanges av Z-fatningen samt en svært stillegående pulsmotor, går fokuseringen raskt, lydløst og nøyaktig. Hvis du fotograferer portretter, vil øyeregistrering-AF holde fokus der du vil ha det.

Full kontroll

Kontrollringensom kan tilpasses, gir rask og lydløs tilgang til viktige kamerainnstillinger. Bruk den til blenderkontroll (perfekt for å zoome inn/ut under videoopptak), eksponeringskompensasjon eller ISO-justeringer.

I pakken

  • Nikon NIKKOR Z 24-50mm f/4-6.3 objektiv
  • Objektivdeksel foran og bak

 

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 73,5
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 52
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Iris blader 7
Korteste brennvidde obj 24
Lengde Objektiv (mm) 51
Lengste brennvidde 50
Nærgrense i cm 35
Objektivfatning Nikon Z
Objektivtype Normal
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Produsent Nikon
Største blender vidvinkel f/4.0
Vekt Objektiv (g) 195


Produsentens varenrJMA712DA
183274