237954 237954 237954 237954 237954 237954 237954

Nikon Nikkor Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR

Z-mount.

9 495,-
1 stk. Totalt på lager
 • 0Billingstad
 • 0Butikklager, Bergen
 • 1Hovedlager

Nikon NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR er et objektiv som gir suveren bildekvalitet og allsidighet for alle som fotograferer med vidvinkel, standard eller telezoom.

Det perfekte reisefølget

Dette avanserte DX-objektivet er et ideelt reisefølge og har overlegen optikk både når du fotograferer på avstand og tettere på, noe som betyr at det kan brukes under alle fotograferingsscenarioer – fra vide landskap til intrikate portretter. Perfekt for dem som går videre fra fotografering med smarttelefon. Det brukervennlige objektivet fjerner behovet for stor fotoveske. Det veier bare 315 g og brennvidden på 18–140 mm gir optimal balanse mellom lav vekt som er nødvendig for suveren mobilitet og muligheten til å ta bilder av vanlige motiver på reise. Et innebygd bildestabilisatorsystem motvirker hånd- eller kamerabevegelser, slik at brukerne kan fotografere med opptil fem trinn lengre lukkertid. Dette gir skarpe og klare bilder selv under dårlige lysforhold, enten det dreier seg om et stemningsfullt interiørbilde eller fotografering av urbane landskap om natten.

Nikkor Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR støtter også skarpe og rolige filmopptak, noe som gjør det enda mer anvendelig. Autofokusen er rask og jobber glimrende sammen med Z-kameraets øyeregistrering-AF for å holde fokus akkurat der det trengs. Dette resulterer i nydelige opptak fra reiser og opplevelser. DX-objektivet er konstruert for å være beskyttet mot elementene og inkluderer effektiv forsegling mot støv og vanndråper, noe som betyr at det kan brukes i de fleste omgivelser.

 • Et allsidig zoomobjektiv i DX-format med overlegen optikk
 • Kompakt og lett hus, perfekt når du er på farten
 • Kraftig 7,8x zoomobjektiv som tar deg nærmere motivet enn noen gang før
 • En enestående minste fokusavstand på 0,20 m ved lange brennvidder
 • Bildestabilisator som lar fotografen fotografere med opptil fem trinn lengre lukkertid uten kamerabevegelse
 • Elektromagnetisk membranmekanisme som bruker signaler fra kameraet for enda mer presis blenderstyring og gjennomført stabil eksponeringskontroll
 • Flott for filmer og stillbilder, med brukervennlige kontroller
 • Forseglet for å gi beskyttelse mot støv og dråper

Allsidig, kraftig reisezoomobjektiv

Utforsk mer med dette allsidige zoomobjektivet i DX-format. Knivskarpt. Svært stødig. Lett nok til å ta med seg hvor som helst, med en brennvidde som lar deg fotografere mennesker og steder med utrolige detaljer. Eventyr langt hjemmefra eller en tur i lokalområdet – når du er klar til å dra, er dette objektivet alt du trenger.

Ta det med overalt

Med en perfekt balanse mellom størrelse, vekt og oppløsning – er NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR et suverent allroundobjektiv. Gå i bredden for å ta dramatiske gatebilder, interiør- eller landskapsbilder. Zoom inn til medium telefotoområde for å komponere karakterfulle portretter, eller gå ut til 140 mm for å ta flotte bilder av landemerker på langt hold.

Finn nye vinkler

En kraftig 7,8x zoom lar deg jobbe med det som skjer – uansett hvor du er. Kom tettere på de gamle ruinene når du ikke kan krysse elven. Vær kreativ og eksperimenter med komprimering og bokeh i portretter av barna dine som leker.

Svært stødige opptak

Uansett om du fotograferer eller filmer, sørger bildestabilisatoren i objektivet for at bildene blir stødige, og at du kan fotografere med lukkertider som er inntil fem trinn lengre uten kamerabevegelse. Gled deg over skarpe, klare bilder i svinnende lys og svært stødige håndholdte filmopptak.

Eventyr i lokalmiljøet eller fjerntliggende steder

Kreative øyeblikksbilder. Vakre filmer. Dette objektivet veier bare 315 g og er like kompakt og lett som det er kraftig. Det er forseglet mot støv og dråper, så det kan tåle litt regn når du er på eventyr.

Kvaliteten du ønsker

Overalt hvor du går – alt du gjør. Dette kraftige zoomobjektivet tar fantastiske bilder fulle av farger, dybde og detaljer. Skarpheten er enestående helt ut til kanten av bildefeltet, selv når du fotograferer på nært hold eller med vidvinkel. Myk, naturlig bokeh. Autofokusen er rask og jobber glimrende sammen med Z-kameraets øyeregistrering-AF for å holde fokus akkurat der du vil ha det.

Din reisevenn

Brede bygater. Nærbilder av ansikter langt borte. Detaljene på skulpturen. Med dette objektivet på det speilløse Nikon Z-kameraet ditt i DX-format, er alle vinklene dekket under filmopptak. Fokuseringen er jevn, presis og lydløs – og du beholder fokuspunktet selv når du zoomer. Lysendringer registreres jevnt for vakre naturtro opptak.

Kom nærmere

Storby eller villmark, en minste fokusavstand på bare 0,20 m ved store brennvidder lar deg ta nærbilder med omfattende bakgrunn. En minste fokusavstand på 0,40 m ved maksimal zoom gjør at du kan komponere fascinerende portretter.

Enkel kontroll

Film eller stillbilder, tilpass kontrollen og angi favorittinnstillingene dine slik at de er lett tilgjengelige. Du kan tilordne ISO, blenderåpning, eksponeringskompensasjon eller manuell fokusering til den ruglede kontrollringen – som beveger seg jevnt, stille og presist.

I pakken:

 • Nikkor Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR
 • Objektivdeksel LC-62B
 • Bakdeksel LF-N1

 

 

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Ja
Diameter obj (mm) 73
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 62
Fullformat Nei
Hovedkategori Objektiver
Iris blader 7
Korteste brennvidde obj 18
Lengde Objektiv (mm) 90
Lengste brennvidde 140
Merker Nikon
Nærgrense i cm 20
Objektivfatning Nikon Z
Objektivtype Tele
Produktkategori Nikon Z DX Mount
Produkttype All-round
Største blender tele f/6.3
Største blender vidvinkel f/3.5
Vekt Objektiv (g) 315
Værtettet Nei
Zoom Ja
Zoomfaktor objektiv 7,78


Produsentens varenrJMA713DA