173777 173777 173777 173777 173777 173777

Manfrotto Panoramic Connection Kit 2.3m

Sammenkoblingskit for 2 bakgrunner Green

989,-
4 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 4Hovedlager

Panoramic bakgrunn Connection KIT CHROMA KEY GREEN

Den svært suksessrike Panoramic Bakgrunnen fortsetter å utvikle seg. Sammen med at brukerne finner vi nye måter å bruke dette svært allsidige produktet på. En populær konfigurasjon for Panoramic Chroma Key-bakgrunnen er å slå sammen to eller noen ganger tre bakgrunner for å skape en mye bredere bakgrunn for å imøtekomme behovene til deres chroma key film eller live stream produksjon. Med Lastolite StudioLink-tilkoblingssett kan flere Panoramic bakgrunner settes sammen til store bakgrunner med forskjellige former.

Lastolite StudioLink Connection Kit inneholder to sammenføyningsknuter for å koble sammen to Panoramic aluminiumsrammer som kan vinkles til ønsket form. Det medfølgende Greenscreen-stoffet brukes til å dekke aluminiumsrammer så vel som de to klemmene, noe som gir enklere etterbehandling av film og stillbilder.  

Koble til flere bakgrunner Ved å bruke flere Lastolite StudioLink-tilkoblingssett, kan du lage veldig brede og høye panoramabakgrunner. inkluderte denne artikkelen To klemmer for sammenføyning av to aluminiumsrammer (ramme ikke inkludert i denne artikkelen) Chroma Key Green Stofflist med klips i begge ender

Settet inkluderer

  • To hengselbeslag for sammenføyning av aluminiumsrammer (rammene er tilleggsutstyr).
  • Chroma Key Green skjøtelist med klips i begge ender

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker Manfrotto
Produktkategori Bakgrunner
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrLL LB7945