Manfrotto Befree Advanced Twist KIT Stativ kit i Karbon. Twist Lock ben Manfrotto Befree Advanced Twist KIT Stativ kit i Karbon. Twist Lock ben Manfrotto Befree Advanced Twist KIT Stativ kit i Karbon. Twist Lock ben Manfrotto Befree Advanced Twist KIT Stativ kit i Karbon. Twist Lock ben Manfrotto Befree Advanced Twist KIT Stativ kit i Karbon. Twist Lock ben Manfrotto Befree Advanced Twist KIT Stativ kit i Karbon. Twist Lock ben

Manfrotto Befree Advanced Twist KIT

Stativ kit i Karbon. Twist Lock ben

4 263,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
20+ stk. Leverandørlager

Reisestativ Manfrotto Befree Advanced Twist Karbonfiber. Manfrottos karbonfiberstativ Befree Advanced med kulehode, er den perfekte løsningen for avanserte hobbyfotografer på jakt etter et superlett stativ som garanterer maksimal ytelse når du er på farten. Karbonfiberbenene er designet for å holde vekten nede på et minimum, samtidig som stabilitet og stivhet sikres.

Egenskaper

  • Reisestativsett Advanced Karbonfiber
  • Overlegen ytelse med maksimal letthet
  • Center-kulehode med tre uavhengige ergonomiske ratt
  • Sidelås sikrer rask oppsett med begge hender
  • Maks kameratyngde: 9 kg
  • Maks høyde med midtsøyle: 150cm
  • Vekt: 1,25 kg

Raskt og intuitivt

Den ergonomiske designen gjør Manfrotto Befree Advanced karbonfiber intuitiv og rask, slik at de mest krevende fotografene raskt og enkelt kan sette utstyret sitt slik at fokuset deres fortsetter å fange de ønskede bildene. Befree Avansert karbonfiber har en ny spindel av lett og solid magnesium, utviklet for å sikre perfekt stabilitet for alle terrengtyper, inkludert de mest ujevne, og alltid holde kameraet stabilt og klar til å fange skarpe bilder.

Kompakt løsning

Denne modellen er tilgjengelig i M-Lock versjon, den nye vrilåsen utviklet av Manfrotto for å tilfredsstille alle som leter etter en rask, brukervennlig og kompakt løsning. I tillegg har M-Lock ingen fremspringende deler, og mekanismen lukkes perfekt rundt hodet, slik at Befree Advanced Carbon glir lett inn i og ut av vesken.

Ergonomisk

Den ergonomiske vinkelvelgeren er designet for bruk av både høyre og venstre håndfotografer, slik at alle kan endre fotograferingsperspektivet og finne riktig stativhøyde uten å miste fokus på bildet de ønsker å oppnå. Befree Avansert karbonfiber kan enkelt settes inn i tre uavhengige benvinkelposisjoner, og sikrer fullstendig opptakskapasitet for alle kreative ideer som kan dukke opp utendørs.

Easy Link

Den lette magnesiumspindelen på denne innovative modellen har også Easy Link, som Manfrottos 1905-055-stativ, som gjør det mulig for fotografer å forbedre kreativiteten ved å legge til tilbehør som gjør bildene deres unike og uforglemmelige. Du kan legge til belysning eller reflektor, og ta fantastiske utendørsbilder som bare kan oppnås med et kraftig stativ. 

Avansert kulehode

Stativet er utstyrt med Manfrottos avanserte 494 center-kulehode aluminium (MH494-BH), et lite, men kraftig og intuitivt hode som gir raske og nøyaktige kamerabevegelser. 494 kulehodet har tre uavhengige kontroller: et hovedratt som styrer kulelåsen, mens integrert friksjonskontroll justerer spenningen på kulen slik at vekten av utstyret alltid er perfekt balansert og bildene enkelt kan komponeres. Et uavhengig panoreringhåndtak holder horisonten flat, beveger kameraet horisontalt, som muliggjør fantastiske landskapsbilder.

Hodet bruker en unik hurtigutløsningsplate som gjør den helt kompatibel med verdens mest brukte hurtigkoblinger: Manfrotto RC2 og Arca-Swiss-platen. Med denne aluminiumsplaten festet til kameraet, kan alle Manfrotto-hoder og nesten alle stativhoder på markedet, med Arca-Swiss hurtigkobling monteres raskt og enkelt uten at det må demonteres komponenter.

Karbon

Befree Advanced karbonfiber er det beste valget for dedikerte fotografer som ønsker maksimal komfort og uovertruffen ytelse, selv når de reiser. Dette lette stativet er den optimale kombinasjonen av bærbarhet, stabilitet, enkel oppsett og håndtering. Den er bygget for å tillate fotografer å uttrykke sin individualitet og oppnå de mest dristige og eksepsjonelle bildene med kameraet, med tillit at de støttes av en profesjonell løsning som aldri vil skuffe dem.

                 

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Lengde sammenslått (cm) 40
Maks høyde på stativ (cm) 150
Materiale stativ Karbon
Produktkategori Tripod
Produkttype Fotostativ
Produsent Manfrotto
Seksjoner 4
Største belastning stativ (kg) 9


Produsentens varenrMKBFRTC4-BH
98563