Leofoto Multi-Purpose Rail VR-150LS Leofoto Multi-Purpose Rail VR-150LS Leofoto Multi-Purpose Rail VR-150LS Leofoto Multi-Purpose Rail VR-150LS Leofoto Multi-Purpose Rail VR-150LS Leofoto Multi-Purpose Rail VR-150LS

Leofoto Multi-Purpose Rail VR-150LS

Festeplate m/3-punkts støtte Arca Swiss

1 895,-
Ubekreftet - Nytt parti på vei inn...
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
✉ Send meg mail når varen er på lager

Leofoto Multi-Purpose Rail VR-150LS Ekstra Long Lens Support Arca Swiss

Leofoto VR-150LS Universal Lens Support har en Arca Swiss standard festeskinne for direkte kompatibilitet med de fleste stativhoder. 

Selve festeplate er en ekstra lang standard Arca Swiss-plate som er utstyrt med en hev-bar objektivstøtte og ett kamerafeste for å kunne gi store teleobjektiver ett to-punkts støtte.  

Leofotos Multi-Purpose Rail er tilgjengelige i flere versjoner. Finnes i lengder fra 195 mm og opptil 400 mm.  Avstanden mellom kamerahuset og objektivets stativfese avgjør hvilken lengde som er ideell. Den leddende kamera-støttearmen har tre hengsler, hvorav to betjenes med en unbrakonøkkel og en som har en stor låseknott, betjent for hånd. Dette for å sikre optimal justering for kamerastøtte. I fronten av festeplaten er det montert en løftbar objektivstøtte som kan heves og senkes for å tilpasses det objektivet du til enhver tid vil bruke. Objektiv-støtten er justerbar i høyde, fra 42mm til 67mm fra festeplaten til undersiden av objektivet, og den flyttes fram og tilbake på platen for å treffe objektivet på det gunstigste punktet. Kamerastøtten og objektivstøtten kan fjernes med en unbrakonøkkel, slik at du får en standard lang Arca Swiss festeplate.

Festeplaten har UNC 1/4" og 3/8" festeskruer, som kan fjernes eller suppleres.

Spesifikasjoner

  • Skinnelengde - 295mm
  • Bredde - 38mm
  • Tykkelse - 10mm
  • Vekt - ca 330g

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Produktkategori Hurtigfeste
Produkttype Hurtigfeste
Produsent Leofoto


Produsentens varenrVR-150LS
504439