Laowa Argus 45mm f/0.95 FF

For Canon RF

8 000,-Kampanjepris
11 814,-Førpris
4 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 4Hovedlager
Velg fatning

"Argus"-navnet stammer opprinnelig fra den greske mytologien og var navnet på en årvåken vokter med hundre øyne og et "altseende" syn. Navnet representerer den ultra-lyse f/0,95 blenderåpningen til objektivene og den eksepsjonelle bildekvaliteten de leverer.

Laowa Argus 45mm f/0.95 FF er søsterobjektivet til Argus 35mm f/0.95 FF og 33mm f/0.95 CF APO. Som en standard linse tilbyr den et synsfelt som er mer tiltalende og naturlig for menneskelige øyne. Objektivet produserer en romantisk og drømmende atmosfære med sin f/0,95 blenderåpning. En ekstraordinær skarphet mens den er åpen kan få motivet til å skille seg ut fra den mest kremete bokeh. Dessuten øker blenderåpningen f/0,95 fleksibiliteten når du fotograferer i situasjoner med lite lys. Bortsett fra det, gjør den interne fokusdesignen og lavfokuspusten den til et videovennlig objektiv.

  • Maksimal blenderåpning f/0,95
  • Et mer "naturlig" perspektiv
  • Enestående optisk ytelse på f/0,95
  • Blendering Klikk brytermekanisme
  • Intern fokusering
  • Ekstremt lav fokuspust
  • Kremet, drømmende, utsøkt - Kunstnerisk preg på en moderne optisk design.

Maksimal blenderåpning f/0,95

Objektivet skaper en fantastisk liten dybdeskarphet samtidig som det gir et skarpt bilde med den videste blenderåpningen på f/0,95. Den bidrar også til å produsere krystallklare bilder i situasjoner med lite lys med lavere ISO-innstilling.

Et mer naturlig perspektiv

En brennvidde som omtrent tilsvarer lengden på diagonalmålet til sensoren (~43 mm) anses som "Standard" objektiv. Laowa Argus 45 mm f/0.95 FF tilbyr 51,3° synsvinkel og gir et synsfelt som er mer tiltalende for menneskelige øyne og ekstremt allsidig til forskjellige applikasjoner. Det er den perfekte brennvidden for både amatør- og profesjonelle fotografer.

Enestående optisk ytelse ved f/0,95

Objektivet består av 1 asfærisk linse, 1 ED-glass og 3 UHR-glass, og produserer en utrolig skarphet i det fokuserte området selv når det er vidåpent.

Blenderring klikkbrytermekanisme

Et alternativ for videografer til å bytte til en de-klikket blenderring. Dette kan bidra til å forhindre merkbare endringer når du endrer blenderåpningen under opptak.

Intern fokusering

Intern fokusering er designet for å maksimere den optiske ytelsen fra minimum fokusavstand til uendelig fokus. Designet forhindrer også at støv lett kommer inn i linsen. Det fungerer også bedre med tilbehør som polarisatorer.

Lav fokuspust

Lav fokuspust eliminerer distraksjonen av endringene i synsvinkelen når du flytter fokus fra ett objekt til et annet. Sammen med den nøyaktige 300° fokustråden gjør den til det ideelle objektivet for video.

Kremet, drømmende, utsøkt

Et vintage preg på en moderne optisk design. 45 mm brennvidde, f/0,95, 15 glatte blenderblader og en kombinasjon av moderne optikk. Objektivet gir en perfekt balanse mellom det digitale systemet og skjønnheten i vintage-gjengivelse. Glatt og berusende bokeh gir bildet ditt et kunstnerisk preg.

 

Produktinformasjon

Autofokus Nei
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 76,8
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 72
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver
Iris blader 15
Korteste brennvidde obj 45
Lengde Objektiv (mm) 110
Lengste brennvidde 45
Merker Laowa
Nærgrense i cm 50
Objektivfatning Canon RF
Objektivtype Normal
Produktkategori Canon RF Mount
Produkttype Normaloptikk
Største blender vidvinkel f/0.95
Vekt Objektiv (g) 835
Zoom Nei


Produsentens varenrVE4595RF