483231

Kupo CT-40MK 40" Master C-Stand

Med Turtle Base Kit - Silver

3 348,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
15+ stk. Leverandørlager

Kupo Master C Stand med Turtle Base har en unik innovasjon innen C-stativer, noe som gjør det mulig å åpne og kollapse bena på basen på under to sekunder uansett ferdighetsnivå.

Kupo Master C-stativ er utstyrt med en patentert låsesystem med fjærring som fjerner all spenning fra bena, slik at tyngdekraften kan gjøre jobben for deg. En Turtle base er et bransjebegrep hvor stigerøret raskt kan fjernes fra basen for enkel transport. Basen kan også brukes med et stativadapter for lav monteringsposisjon. Grip Arm på 40” med sekskantet bolt har et 2 1/2” grephode montert på enden av et 40” stålrør som er 5/8” (16 mm) i diameter og har en ferdig fasettert sekskantet bolt som holder lysarmaturer i posisjon når de er plassert på enden av armen.

Overflaten på røret er omhyggelig maskinert for å skape en grov tekstur som sikrer en glidende overflate. Grephode på 2 1/2” består av to roterende aluminiumskiver som er festet til en 5/8” (16 mm) mottaker. Skivene har fire forskjellige størrelser og har V-formede kjever for tilbehør med 5/8”, 1/2”, 3/8” eller 1/4” monteringsbolt eller rør. De V-formede kjevene har tenner som sikkert griper det som er montert mellom platene. Grephode på 2 1/2" har et overdimensjonert ergonomisk t-håndtak og dedikerte rullelager som er utformet for maksimalt dreiemoment.

  • Inkluderer 40” Master C-stativ med glidende ben, et 2,5” Grip Head og en 40” Grip Arm med en 5/8” sekskantet bolt for å holde lysarmaturer sikkert på plass
  • Unikt patentert og innovativt fjærlåssystem som gjør det enkelt å sette opp og ta ned.
  • Basen er fem ganger sterkere enn aluminium
  • Fjern søylen og fest den til Kupo Runway Base for å skape et sterkt, solid og trygt rullestativ.
  • Utstyrt med låsende t-knotter på søylen.

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Kupo
Produktkategori Lysstativ
Produkttype C-Stand


Produsentens varenrCT-40MK
2 489,-
Varenr157282
Leveres på bestilling