DJI Osmo Action ND Filter Kit Part 10 DJI Osmo Action ND Filter Kit Part 10 DJI Osmo Action ND Filter Kit Part 10 DJI Osmo Action ND Filter Kit Part 10 DJI Osmo Action ND Filter Kit Part 10

DJI Osmo Action ND Filter Kit Part 10

598,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
20+ stk. Leverandørlager

DJI Osmo Action ND Filter Kit har fire nøytrale tetthetsfiltre som festes til kameraets linse. ND-filtre reduserer mengden lys som kommer inn i linsen for å hjelpe deg med å kontrollere eksponeringen. Filtrene har en rillet ytre kant som hjelper deg med å tre dem på og av Osmo Actions linse. Hvert filter er merket på den rillede kanten som en ND, med filterfaktor for enkel identifikasjon.

Settet inkluderer ND4-, ND8-, ND16- og ND32-filtre, som kutter lyset med henholdsvis 2, 3, 4 og 5 stopp, og gir deg mer kontroll over blenderåpning og eksponeringstid. Du kan bruke dem om hverandre, etter behov, i henholdsvis overskyet og overskyet, lett overskyet, lyse og ekstremt lyse forhold for å forbedre bildet ditt. Hvert filter har et fingeravtrykksbestandig og vannavstøtende belegg, som bidrar til å gi de klareste bildene i en actionfylt verden. 

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Dji
Produktkategori Gimbal
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrCP.OS.00000042.01
468560