466144

Focus Sport Optics Traveller 9-27x56 Kit

m/Sirui Traveler 7VA tripod

4 719,-Kampanjepris
5 899,-Førpris
2 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 2Hovedlager
Opplev verden i krystallklar kvalitet med Focus Traveller 9-27x56 ED – det ultimate reiseteleskopet for eventyrlystne sjeler. Dette kompakte underverket er designet for å passe perfekt til din reiselivsstil, og gir deg fordelene av et fullstørrelse teleskop uten ekstra vekt og volum.

Med sitt imponerende zoomområde på 9x til 27x, gir Focus Traveller deg friheten til å utforske detaljene i naturen eller bylandskap med uovertruffen klarhet. Den avanserte ED-glassoptikken sikrer at du opplever strålende, livlige farger og reduserer fargeforvrengning, slik at hvert syn du betrakter blir en visuell fest.

Ingen mer frustrasjon med treg fokusering. Den store, lett-å-manøvrere fokuseringsringen sørger for rask og nøyaktig fokusering, slik at du aldri går glipp av et øyeblikk. Og med sin intuitive zoomkontroll på okularet, kan du enkelt tilpasse ditt synsfelt for en optimal seeropplevelse.

Utformet for å tåle elementene, er Focus Traveller både vanntett og fylt med nitrogengass, noe som betyr at du aldri trenger å bekymre deg for kondens inne i teleskopet. Uansett hvor reisen tar deg, vil ditt feltteleskop være trygt og klart til bruk.

Komplett med en praktisk, heldekkende veske for maksimal beskyttelse og enkel transport, er Focus Traveller ED ikke bare et teleskop – det er din pålitelige partner i alle dine reiser. Ta med deg verden nærmere, med skarphet og stil!

Produktinformasjon

Hovedkategori Optikk
Merker Focus Sport Optics
Produktkategori Spottingscope
Produkttype Spottingscope


Produsentens varenr116200