Canon EF-M 32mm f/1.4 STM Canon EF-M 32mm f/1.4 STM Canon EF-M 32mm f/1.4 STM

Canon EF-M 32mm f/1.4 STM

5 978,-
2 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 2Hovedlager
  • 0Skøyen
0

Canon EOS R6 II – mer enn en ansiktsløftning

Her er det både nye funksjoner for et Canon-kamera og ting vi har ønsket oss fra eksisterende modeller.

Canon EF-M 32mm f/1.4 STM er et kompakt men lyssterkt normalobjektiv for EOS M-kameraer - Glimrende til en lang rekke motiver og når lyset er svakt. Slipper inn inntil 16 ganger så mye lys som kit-objektivet.

Egenskaper

  • Minste fokusavstand 23cm gir forstørrelse på 1:4
  • Lett og kompakt objektiv med solid byggekvalitet
  • Lyssterkt og alsidig
  • 43mm filterstørrelse

Ta kreative bilder

EF-M 32mm f/1.4 STM er et nytt premium EF-M objektiv, designet for å være lyssterkt, kompakt og kapabel til å levere eksepsjonelle detaljer og skarphet, noe som gjør det perfekt for elegante portretter og naturtro komposisjoner. Med brennvidde tilsvarende 51mm fullformat, gir EF-M 32mm f/1.4 STM et naturlig perspektiv med «normal» synsvinkel – tilsvarende samme synsfelt som det menneskelige øyet. En stor blender på f/1.4 gjør det mulig å ta flotte bilder i dårlig lys og/eller med god kontroll på dybdeskarpheten. Å ta kreative bilder er også enkelt takket være 7-blads sirkulær blender som gir en flott bakgrunns-uskarphet.

 

 

 


Med ny optisk konstruksjon og bruk av asfæriske linseelementer, kan EF-M 32mm f/1.4 STM gir detaljerte, skarpe bilder kant til kant. mens 14 linseelementer i 8 grupper sikres høy bildekvalitet og en bred taktil fokusring gjør det enkelt å betjene. EF-M 32mm f/1.4 STM har Super Spectra Coating som motvirker optiske fenomener som kan ødelegge bildene – eksempelvis skygger og gjenskinn. Med kompakt ergonomisk design og lav vekt, er objektivet enkelt å ta med for å ta overalt og skape flotte blinkskudd. EF-M 32mm f/1.4 STM har samme diameter som de andre objektivene i EF-M serien med samme brukervennlighet og utseende, mens 0,25x forstørrelse og kun 23 cm nærgrense, gjør det enkelt å ta flotte nærbilder. EF-M 32mm f/1.4 STM har også myk og stille autofokus, noe som gjør det ypperlig til å ta flotte videoopptak.

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Nei
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 43
Fullformat Nei
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Merker Canon
Objektivfatning Canon EF-M
Objektivtype Normal
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Største blender vidvinkel f/1.4


Produsentens varenr2439C005AA
43041