Blackmagic UltraStudio 4K Mini 4K Thunderbolt 3 opptaker og monitor Blackmagic UltraStudio 4K Mini 4K Thunderbolt 3 opptaker og monitor Blackmagic UltraStudio 4K Mini 4K Thunderbolt 3 opptaker og monitor

Blackmagic UltraStudio 4K Mini

4K Thunderbolt 3 opptaker og monitor

14 990,-
2 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 2Hovedlager
  • 0Skøyen
0

Profesjonell videomikser for liveproduksjon

Enklere streaming og livesendinger.

Blackmagic UltraStudio 4K Mini-modellen er en bærbar Thunderbolt 3 opptaks- og avspillingsløsning fullpakket med den nyeste kringkastingsteknologien, inkludert 12G-SDI, HDMI 2.0 og analoge tilkoblinger. Du får kringkastingskvalitet på 8. og 10-bits høy dynamisk rekkevidde i alle formater opp til 4K DCI ved 60p.

Frontpanelet har trykknappkontroller, en LCD-skjerm for overvåking av signal og oppsett, en XLR-mikrofoninngang og en ¼" hodetelefonkontakt. UltraStudio 4K Mini har USB for tilkobling av tastatur og mus, pluss at den kan lade en bærbare PC/MAC når du er koblet til Thunderbolt 3-porten. Det er til og med en innebygd SD-kortleser som gir umiddelbar tilgang til kameraets minnekort.

Profesjonelle opptak og avspilling for enhver arbeidsflyt

Uansett om du jobber i felt eller i etterproduksjon, gir UltraStudio deg kringkasting og avspilling av kvalitet og avspilling av digital kino som kan brukes til enhver arbeidsflyt. UltraStudio er perfekt for alt fra redigering, farge og visuelle effekter til liveopptak og on-set overvåking under produksjon.

Det er til og med modeller med 12G-SDI og støtte for de nyeste HDR-formatene for å sikre at high-end-fargekunstnere får alt de trenger for overvåking for å kringkaste skjermer, HDR-TV-er eller de nyeste digitale kino-projektorene. UltraStudio kan til og med brukes til å mate SDI-fylling og nøkkel fra RGB-grafikk direkte fra en datamaskin til en live-produksjonsbryter for fantastisk grafisk visning i direktesending.

Utrolig 12G-SDI teknologi for Ultra HD

UltraStudio 4K Mini har den nyeste 12G-SDI, for den kraftigste videoopptak og avspillingsløsningen. Den utrolige hastigheten på 12G-SDI betyr at UltraStudio 4K-modeller kan støtte både opptak og avspilling av Ultra HD og 4K 60p over en enkelt BNC-kabel! Fordi 12G-SDI-tilkoblinger er multifrekvente, kan du fremdeles koble til alt ditt eksisterende utstyr. Bare 12G-SDI gir deg kompatibiliteten til å koble til alt ditt eksisterende SD- og HD-utstyr, men støtter også fremtiden med alle Ultra HD-formater opp til 2160p60.

Elegant og bærbar design

UltraStudio 4K-modeller har elegante frontpaneler med integrert LCD-farger og raske kontrollknapper, mens bakpanelet bruker industristandard BNC og HDMI-kontakter for videotilkoblinger. UltraStudio Mini-modeller er designet for bærbarhet, men kan også brukes som frittstående på et skrivebord eller stativ montert med annet utstyr. UltraStudio HD Mini-modellen er enda mer kompakt på bare ? av en rackbredde. Det betyr at de har veldig lav visuell innvirkning når de plasseres på et skrivebord.

Supporterer MAC og PC med Thunderbolt 3

UltraStudio er spesielt designet for unike behov og støttes av et stort utvalg av populær videoprogramvare. Driverne som er inkludert, er optimalisert for video med høy ytelse, pluss funksjonene som trengs for redigeringsprogramvare som DaVinci Resolve, Final Cut Pro X, Premiere Pro CC og Avid Media Composer. For visuelle effekter få full kompatibilitet med Fusion, After Effects CC og Photoshop CC. For kompatibilitet med ProTools, Steinberg Nuendo og Cubase. For streaming brukes OBS, Wirecast, Livestream producer.

Heftig Windows-kompatibilitet

For Windows får du tilgang til et enormt spekter av programvare fordi UltraStudio støtter WDM og DirectShow. For redigering kan du bruke DaVinci Resolve, Avid Media Composer, Premiere Pro CC, MAGIX Vegas Pro, Corel VideoStudio Pro, CyberLink Power Director og MAGIX Video Pro. For visuelle effekter bruk Fusion, After Effects CC og Photoshop CC. Støttet lydprogramvare inkluderer Steinberg Nuendo og Cubase. Når du streamer får du kompatibilitet med Flash Media Live Encoder, Xsplit Broadcaster, Wirecast og Livestream Producer.

 

 

Connections

SDI Video Inputs

1

SDI Video Outputs

2 x program out, 1 x loop out.

SDI Rates

270Mb, 1.5G, 3G, 6G, 12G.

Analog Video Inputs

Component YUV or Composite NTSC/PAL. Component is switchable between SD and HD.

Analog Audio Inputs

2 channels of professional balanced analog audio with 1/4 inch Jack connectors.

Analog Audio Outputs

2 channels of professional balanced analog audio with 1/4 inch Jack connectors.

SDI Audio Inputs

16 Channels embedded in SD/HD/2K/UHD/4K.

SDI Audio Outputs

16 Channels embedded in SD/HD/2K/UHD/4K.

HDMI 2.0b Video Inputs

1

HDMI 2.0b Video Outputs

1

HDMI Audio Inputs

8 Channels embedded in SD/HD/UHD/4K.

HDMI Audio Outputs

8 Channels embedded in SD/HD/UHD/4K.

Mic Input

1 x XLR microphone input. 48V Phantom Power switchable via software control.

Sync Input

Tri-Sync or Black Burst.

Device Control

Sony™ compatible RS-422 deck control port. Serial ports TxRx direction reversible under software control.

USB

1 x USB-C 3.1 Gen 1 (up to 5 Gb/s).

SD Card Reader

UHS-I and UHS-II compatible.

Computer Interface

Thunderbolt™ 3 (Mac OS, Windows and Linux) with 45W host charging capability.

UltraStudio 4K Mini

Supported Codecs

AVC-Intra, AVCHD, Canon XF MPEG2, Digital SLR, DV-NTSC, DV-PAL, DVCPRO50, DVCPROHD, DPX, HDV, HEVC, XDCAM EX, XDCAM HD, XDCAM HD422, DNxHR & DNxHD, Apple ProRes 4444, Apple ProRes 422 HQ, Apple ProRes 422, Apple ProRes LT, Apple ProRes 422 Proxy, Uncompressed 8-bit 4:2:2, Uncompressed 10-bit 4:2:2, Uncompressed 10-bit 4:4:4.

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Video
Merker Blackmagic
Produktkategori Recorder
Produkttype 4K


Produsentens varenrBDLKULSDMINI4K_
61626