656363 656363

Steiner Navigator Autobright 7x50

Vanntett marinekikkert

10 564,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Steiner Navigator Autobright 7x50

Steiner Navigator har lenge vært den foretrukne kikkerten for profesjonelle sjøfolk og seilere. Den nye versjonen Steiner Navigator 7x50 Autobright er utstyrt med Steiners legendariske fotokromatiske linsesystem som tilpasser seg sollyset.

Med en objektivdiameter på 50 mm og 7x forstørrelse gir denne kikkerten rolig sikt selv i grov sjø og garanterer et klart bilde med gode kontraster og detaljskarphet selv i mørke. Det utvidede synsfeltet gjør det enklere for brukerne å navigere trygt når de går inn i en havn eller lignende trange omgivelser, for eksempel når de krysser broer eller seiler i trange skjærgårder.

Kikkerten er utstyrt med Steiners eksklusive, sollysadaptive linseteknologi Autobright Sunlight, som vi kjenner fra den vellykkede Blue Horizon-serien. Autobright betyr at kikkerten automatisk justerer lysstyrken for best mulig bilde under alle lysforhold. Teknologien gjør det lettere å se, enten det er ved soloppgang, på en reflekterende vannflate i sterkt sollys eller under vanskelige værforhold på dagtid.

Autobright-teknologien er basert på fotokromatiske linser som er foredlet med spesielle molekyler utviklet av Steiner for å reagere på sollys og automatisk tilpasse seg lysintensiteten og redusere forstyrrende blending. Dermed beskyttes øynene også mot UV-lys og blendende sol. Takket være de fotokromatiske glassene og Steiners høykontrastoptikk leverer nye Navigator Autobright alltid lyse, kontrastrike bilder med stor skarphet og en briljant 3D-opplevelse med naturlig fargegjengivelse.

Kikkerten har det klassiske, brukervennlige Porro prisma-designet med åpent hengsel. Takket være det innovative "open bridge-systemet" er det enkelt å bruke Navigator Autobright med én hånd, selv under krevende forhold på åpent hav. Den bølgelignende gummiforsterkningen gir ikke bare et godt grep, den er også vannavstøtende og sikrer sklisikker håndtering i høy sjø.

  • Autobright-objektiver som tilpasser seg sollyset
  • Klassisk porroprismedesign
  • Stort synsfelt
  • Robust konstruksjon
  • Enkel å håndtere med én hånd
  • Tilgjengelig i to versjoner, med og uten kompass


Produktinformasjon

Hovedkategori Optikk
Merker Steiner
Produktkategori Kikkert
Produkttype All-round


Produsentens varenr23510900
656363