620665 620665 620665

OWC Kortleser Atlas Cfast

Med USB-C og USB-A kabel

549,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
14 stk. Leverandørlager

OWC Kortleser Atlas Cfast med USB-C og USB-A kabel

Øk effektiviteten i arbeidsflyten for CFast-mediekort med Atlas CFast Reader. Koble til en hvilken som helst USB-datamaskin eller et nettbrett hvor som helst med bussdrift takket være den medfølgende USB-C/USB-A-kabelen av høy kvalitet.

  • Fleksibel kompatibilitet: fungerer med tidligere, nåværende og fremtidige Mac-er, Windows-PC-er, iPad-er, Chromebooks, Android-enheter, Surface-enheter og Smart TV-er med USB-tilkobling.
  • Akselererer avlasting: tar inn RAW-bilder og videofiler i storformat med over 550 MB/s
  • Ultrakompakt: veier mindre enn 1,5 gram og får lett plass i lommen.
  • Klar til bruk i felten: bussdrevet, ingen strømforsyning eller strømkabel nødvendig
  • Stillegående og kjølig: vifteløs, termisk effektiv design sørger for at du kan jobbe i toppfart
  • Plug-and-play: Koble til alt med den medfølgende USB-C/USB-A-kombinasjonskabelen.
  • Informativ: bekreft strøm- og aktivitetsstatus umiddelbart via integrert LED-lampe

Med Atlas CFast-leser Med Atlas CFast Reader kan du effektivisere arbeidsflyten med CFast-mediekort betraktelig. Koble til en hvilken som helst USB-datamaskin eller et hvilket som helst nettbrett hvor som helst med bussdrift takket være den medfølgende USB-C/USB-A-kabelen av høy kvalitet.Med en reell hastighet på over 550 MB/s får du raskere avlasting og kan starte etterbehandlingen raskere. Enten du starter etterbehandlingen ute i felten eller hjemme i studio, er den lille Atlas CFast Reader klar til å hjelpe deg uansett hvor, når og hvordan du foretrekker å jobbe.

Fungerer med nesten hva som helst, hvor som helst Med Atlas CFast Reader kan du øke effektiviteten i arbeidsflyten med CFast-mediekort betraktelig. Koble til en hvilken som helst USB-datamaskin eller nettbrett hvor som helst med bussdrift takket være den medfølgende USB-C/USB-A-kabelen av høy kvalitet.Med en reell hastighet på over 550 MB/s får du raskere avlasting og kan starte etterbehandlingen raskere. Enten du starter etterbehandlingen ute i felten eller hjemme i studio, er den lille Atlas CFast Reader klar til å hjelpe deg uansett hvor, når og hvordan du foretrekker å jobbe.

Ideell for visuelle historiefortellere Du uttrykker kreativiteten din ved å fortelle visuelle historier gjennom stillbilder eller film. Atlas CFast Reader er spesielt utviklet for enkel plug-and-play med CFast 2.0-minnekort for å gjøre arbeidet ditt mer effektivt. Ingen programvare eller nedlastinger er nødvendig, det er bare å plugge inn denne leseren/skriveren i en USB-port og begynne å overføre filene dine.

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lagring
Merker OWC
Produktkategori Kortleser
Produkttype Cfast


Produsentens varenrOWCTCCFSTRDR