Olympus M.Zuiko Digital ED 150-400mm f/4.5 TC1.25X IS PRO Olympus M.Zuiko Digital ED 150-400mm f/4.5 TC1.25X IS PRO

Olympus M.Zuiko Digital ED 150-400mm

f/4.5 TC1.25X IS PRO

79 989,-
Ubekreftet - Nytt parti på vei inn...
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen
✉ Send meg mail når varen er på lager
0

Olympus objektiv-kampanje

Nå kan du få opptil 2000 kroner i cashback på utvalgte objektiver fra OM System.

M.Zuiko Digital ED 150-400mm f/4.5 TC1.25X IS PRO, fra Olympus, med imponerende rekkevidde og allsidighet, er et supertele-zoomobjektiv preget av sitt omfattende utvalg, innebygde telekonverter og relativt slank design for håndholdt bruk. Bygget for Micro Four Thirds-kameraer, tilbyr denne zoomen et 300-800 mm ekvivalent brennviddeområde, som kan utvides ytterligere ved hjelp av den integrerte 1,25x telekonvertereren for en effektiv 1000 mm ekvivalent brennvidde.

 

 

 

 

 

Den konstante maksimale blenderåpningen f/4.5 gir jevn belysning i hele zoomområdet og reduseres litt til f/5.6 når telekonvertereren er i bruk. I tillegg hjelper en serie med spesialiserte elementer med lav spredning og høy brytningsindeks til å redusere en rekke avvik i hele zoomområdet for å oppnå høy klarhet og skarphet. A Z Coating Nano er også brukt, som styrer "flare" og "ghosting" for høyere kontrast og nøyaktig fargegjengivelse under sterke lysforhold.

Som et supplement til det enorme zoomområdet er et passende bildestabiliseringssystem som kompenserer for kamerarystelser for å levere skarpe bilder og videoer. Dette systemet kan også fungere sammen med kamerabasert stabilisering, via Sync IS, for enda kraftigere stabilisering som passer til arbeid i de ytterste endene av zoomområdet. Objektivet har også en integrert stativfot for balansert støtte når du fotograferer fra et stativ, og som PRO-objektiv har den en værforseglet design som er støv-, fukt- og frostbestandig for arbeid under utfordrende forhold.

 

 

Egenskaper

 • Supertelezoom er designet for Micro Four Thirds speilløse kameraer og gir et 300-800 mm ekvivalent brennviddeområde.
 • Innebygd 1,25x telekonverter lar deg øyeblikkelig utvide rekkevidden til 187,5-500 mm (eller tilsvarende 375-1000 mm) ved å snu en vippebryter. Siden telekonverteren er integrert i objektivkabinettet, blir den optisk tilpasset linsen for forbedret bildebehandling og opprettholder også objetkivets værforsegling.
 • Konstant f/4.5 maksimal blenderåpning, uten telekonvertereren i posisjon, gir jevn belysning i hele zoomområdet. Når 1,25x telekonverter er koblet til, er maksimal blenderåpning effektivt f/5.6.
 • Avansert optisk konstruksjon inkluderer ett EDA (ekstra lav dispersjon asfærisk) element, fire Super ED (ekstra lav dispersjon) elementer, to ED-elementer, to HR (høy brytningsindeks) -elementer og et HD-element. Disse spesialiserte elementene hjelper til med å redusere forskjellige avvik, fargekanter og forvrengning for å oppnå høy skarphet, nøyaktig gjengivelse og livlig klarhet.
 • Z Coating Nano har blitt brukt på individuelle elementer for å minimere objektivbluss og "ghosting"for forbedret kontrast og fargekvalitet når du arbeider i sterke lysforhold.
 • Optisk bildestabilisering minimerer utseendet til kamerarystelser som passer til håndholdte fotograferingsapplikasjoner, og 5-akset Sync IS støttes også for å høste fordelene med kamerabasert sensor-shift IS for enda mer robust stabilisering.
 • Film- og stillkompatibelt (MSC) autofokussystem fordeler både foto- og videoapplikasjoner på grunn av sin jevne, stille og raske ytelse.
 • Fokusrekkevidde lar deg begrense fokussystemet til 4,3-19,7', 4,3' til uendelig eller 19,7' til uendelig rekkevidde for raskere fokuseringsytelse, avhengig av motivtype og avstand.
 • Fokusholdeknapper er vist på objektivtøylen for intuitiv taktil kontroll og rask tilgang til innstillinger.
 • L-Fn (funksjons) -bryter kan brukes til objektivbasert aktivering av utvalgte forhåndsinnstilte innstillingsmodi.
 • Bygget med magnesiumlegering og karbonfiberkomponenter, veier objektivet bare 1,8kg og måler 4,6 x 12,4", noe som gjør den egnet for håndholdt bruk.
 • Støv-, frost- og fuktsikkert design sikrer objektivets ytelse under vanskelige og tøffe forhold. Objektivet har også en varmebestandig overflate, og frontlinseelementet har et fluorbelegg for lettere rengjøring og motstand mot flekker og fingeravtrykk.
 • Avrundet membran med ni blad gir en jevn bokeh-kvalitet.
 • Stativfot gir balansert støtte når du arbeider fra monopod eller stativ og gir rask veksling mellom horisontal og vertikal skyteorientering.
 • Kompatibel med valgfri MC-14 1.4x og MC-20 2.0x telekonverterere for enda større rekkevidde.

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Ja
Diameter obj (mm) 115,8
Farge Hvit
Filterstørrelse (mm) 95
Fullformat Nei
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Iris blader 9
Korteste brennvidde obj 150
Lengde Objektiv (mm) 314,3
Lengste brennvidde 400
Merker OM System
Nærgrense i cm 130
Objektivfatning Micro Four Thirds
Objektivtype Tele
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Største blender tele f/4.5
Vekt Objektiv (g) 1875
Værtettet Ja
Zoom Ja


Produsentens varenrV315060BW000
199708