Olympus ED 8-25mm f/4.0 PRO Sort Olympus ED 8-25mm f/4.0 PRO Sort Olympus ED 8-25mm f/4.0 PRO Sort Olympus ED 8-25mm f/4.0 PRO Sort

Olympus ED 8-25mm f/4.0 PRO

Sort

9 538,-Kampanjepris
10 598,-Ordinær pris
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
0

Olympus objektiv-kampanje

Nå kan du få opptil 2000 kroner i cashback på utvalgte objektiver fra OM System.

I samsvar med Micro Four Thirds System-standarden, dekker Olympus M.Zuiko Digital ED 8-25mm F4.0 PRO brennvidder fra ultrabrede 16 mm til standard 50 mm på F4.0 og gir suveren bildebehandling i hele zoomområdet. Kompakt og lett med 3,1x forstørrelse, gir den en utmerket bildekvalitet. Den anerkjente M.Zuiko PRO-serien gir fotografer allsidigheten til å ta bilder fra dynamiske ultra vidve dramatiske landskap, til bilder og video med synsfelt som føles naturlig for det menneskelige øye. Med Olympus sin anerkjente værforsegling, er linsen perfekt for nesten alle fotograferingssituasjoner.

Kompakt, lett, ultra vidvinkelzoomobjektiv

Dette objektivet dekker et bredt spekter av fotograferingsscenarier, fra ultravidvinkelen 16 mm til 50 mm med en forstørrelse på 3,1 x. Dette er det første objektivet i M.Zuiko PRO-serien som har en inntrekkingsmekanisme for å sikre en kompakt størrelse, og er svært lett med bare 411g. M.Zuiko Digital ED 8-25 mm F4.0 PRO er løsningen for alle som ønsker å reise med så lite bagasje som mulig uten å måtte ofre profesjonell kvalitet.

Utmerket optisk ytelse over hele zoomområdet

Vår dedikasjon til optisk ytelse resulterte i å ta i bruk en 16-element, 10-gruppers linskonfigurasjon som inkluderer spesielle objektiver som Super ED, ED og EDA-objektiver. Den optiske utformingen av dette objektivet muliggjør grundig korrigering av forskjellige avvik, inkludert kromatisk aberrasjon over hele zoomområdet, noe som resulterer i skarpe bilder med høy oppløsning som er unike for M.Zuiko PRO-objektiver. En stor DSA-linse ble spesielt inkludert for å redusere sagittal kromatisk aberrasjon betydelig.

Denne designen gir bildegjengivelse av høy kvalitet fra midten til kantene på bildet, selv med den største blenderåpningen. For å undertrykke ghosting og flare, har dette objektivet også en optimalisert ZERO Coating for å gi skarpe HD-bilder. Den konstante blenderåpningen på linsen ved alle brennvidder muliggjør full kontroll av eksponeringen mens du tar bilder med variabel zoominnstilling og ved videoopptak.

Close-up fotografering med en maksimal forstørrelse på 0,42x

Nyt makrofotografering med en maksimal fotograferingsforstørrelse på 0,42 ganger for ytelse som konkurrerer med et half-macro objektiv. Den nærmeste fokuseringsavstanden er 0,23 meter over hele zoomområdet, noe som gjør det mulig å justere synsfeltet med zoomringen på M.Zuiko Digital ED 8-25 mm F4.0 PRO. Dette objektivet støtter også Focus Stacking, som smelter sammen flere bilder til et enkelt bilde for å lage et bilde med fokus fra forgrunnen til bakgrunnen i kameraet, noe som muliggjør fantastiske makrobilder som er skarpe over hele fokusområdet.

Pålitelig, støvtett, sprutsikker og frysesikker

M.Zuiko Digital ED 8-25mm F4.0 PRO har den ypperlige sprut- og støvtette ytelsen til IPX1-ekvivalent og frysesikker ytelse til -10°C for et pålitelighetsnivå unikt for M.Zuiko PRO-serien. Når den er parret med Olympus OM-D E-M1 og E-M5-serien, kan dette objektivet brukes i krevende miljøer som regn og snø. Fluorbelegg som brukes på frontlinsen gjør det enkelt å rengjøre. Den optiske fronten på M.ZUIKO Digital ED 8-25mm F4.0 PRO tillater at filtre kan festes, til tross for at de har en vidvinkel på 16 mm tilsvarende ytelse. Ved å feste polariserende (PL) eller nøytrale tetthets (ND) -filtre med en diameter på 72 mm, kan du få et allsidig utvalg av fotografiske uttrykk. Den manuelle fokuskoblingen gir øyeblikkelig veksling mellom automatisk og manuell fokusering, og en L-Fn (objektivfunksjon) -knapp er tilgjengelig på siden av linsen, slik at brukerne lett kan endre innstillinger med tommelen mens de holder kameraet.

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 77
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 72
Fullformat Nei
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Iris blader 7
Korteste brennvidde obj 8
Lengde Objektiv (mm) 88,5
Lengste brennvidde 25
Nærgrense i cm 23
Objektivfatning Micro Four Thirds
Objektivtype Vidvinkel
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Produsent Olympus
Største blender tele f/4.0
Største blender vidvinkel f/4.0
Vekt Objektiv (g) 410
Værtettet Ja
Zoom Ja


Produsentens varenrV313030BW000
225655