569872 569872

Nanlite PavoTube II 6C Kit Carrying Case

Bæreveske for 6 stk Pavo Tube 6

548,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
4 stk. Leverandørlager

Andre kjøpte også

1 207,-
Varenr152859
Leveres på bestilling
245,-
Varenr141483
Bestilt, ukjent leveringstid
125,-
Varenr134707
Leveres på bestilling

Nanlite bæreveske for PavoTube II 6C er fullt polstret og holder beskyttende 6 kompakte LED-rørlys med 2 romslige seksjoner i midten for å holde festene dine, koblingsadaptere, modifikatorer, ladekabler og annet viktig tilbehør. En avtagbar, polstret skulderstropp er inkludert, som har dedikerte metallmonteringsringer på begge sider av vesken.

Laget for PavoTube II 6C
Med sin kompakte kropp, innebygde magnetiske fester og nøyaktige lysmoduser, kan det være utrolig nyttig å ha flere PavoTube II 6C-er ved fotograferingen når inspirasjonen slår til. Denne reisevesken ble designet spesielt for 6C, og det tar gjettingen ut av å holde dette utstyret organisert og klart til å reise.

Skulderstropp og lomme med glidelås inkludert
En stor oppbevaringslomme med glidelås på innsiden av lokket holder skulderremmen når den ikke er i bruk, og har plass til noen ekstra småting. Oppbevaringslommen er laget av et svømmehudsmateriale, slik at du raskt kan se innholdet uten å åpne den.

Enkelt justerbare lokkstropper
Lokket på dette etuiet kan enkelt justeres slik at det bare åpner langt nok til å forbli oppreist, slik at du alltid kan se innholdet i lommen. 2 hurtiglåser lar deg åpne lokket helt slik at det brettes tilbake og ut av veien.

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker Nanlite
Produktkategori Tilbehør
Produkttype Beskyttelse


Produsentens varenrCC-S-PTII6C