573502 573502 573502

Godox Collapsible Reflector 7-in-1 60cm

60cm Refleksskjerm med løse trekk

245,-
15+ stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 15+Hovedlager

Andre kjøpte også

Godox Sammenleggbar Reflektor 7-i-1, 60cm - det ultimate verktøyet for hver fotograf som ønsker å mestre lysstyringen i sine bilder. Enten du er ute etter å fange det perfekte portrettet, arbeider med makrofotografering, eller skaper livlige landskapsbilder, er denne reflektoren designet for å gi deg maksimal fleksibilitet og kontroll over lyset.

Hovedtrekk

  • 7-i-1 funksjonalitet: Med sju forskjellige reflekterende overflater (sølv, gull, hvit, svart, gjennomsiktig, grønn og blå) gir denne reflektoren deg muligheten til å manipulere lysforholdene på en rekke måter. Bruk sølv for sterkt reflektert lys, gull for å varme opp motivet, hvit for å mykne lyset, og svart for å fjerne uønskede refleksjoner. Den gjennomsiktige overflaten kan brukes som en diffuser, mens grønn og blå er perfekt for kromakey-prosjekter.

  • Kompakt og sammenleggbar design: Med en diameter på 60cm når den er utvidet, men lett sammenleggbar til en kompakt størrelse, er denne reflektoren enkel å bære med seg på alle fotoshoots, enten de er i studio eller på lokasjon. Den sammenleggbare designen gjør at den enkelt får plass i de fleste fotobagger og ryggsekker.

  • Lettvekt og holdbart materiale: Laget av høykvalitets, lettvektige materialer, garanterer Godox reflektoren lang levetid og enkel håndtering under alle fotoseanser. Dette gjør det mulig for fotografer å arbeide raskt og effektivt, uten å måtte bekymre seg for slitasje på utstyret.

  • Allsidig bruk: Ideell for en rekke fotograferingsmiljøer, fra studio til utendørs lokasjoner, og passer for både amatører og profesjonelle. Enten du tar bilder av mennesker, produkter, eller natur, lar denne reflektoren deg utnytte og kontrollere lyset for å skape den perfekte atmosfæren for dine bilder.

  • Enkel å bruke: Med en intuitiv design er Godox Sammenleggbar Reflektor 7-i-1 enkel å sette opp og bytte mellom de forskjellige overflatene. Dette sikrer at du raskt kan tilpasse lyssettingen til dine behov, uten å miste verdifull skytetid.

Investeringen i Godox Sammenleggbar Reflektor 7-i-1, 60cm er en investering i kvaliteten og kreativiteten til dine fotografiske prosjekter. Med dens allsidighet, holdbarhet, og brukervennlighet, er dette et must-have tilbehør for hver fotograf som ønsker å bringe sine bilder til neste nivå.

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker Godox
Produktkategori Lyskontroll
Produkttype Refleksskjerm
Type Reflektor


Produsentens varenrRFT-10-6060