577390 577390 577390 577390 577390 577390 577390 577390 577390 577390 577390 577390 577390 577390

SoMe kamerapakke - entusiast

Kamera, lys, mikrofon, stativ og brakett

17 499,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Er du på jakt etter en enkel og praktisk måte å ta bedre bilder og videoer til dine sosiale medier? Da bør du vurdere å kjøpe en kamerapakke med tilbehør. En slik pakke vil hjelpe deg med å oppgradere dine sosiale medier-opptak, og gir deg muligheten til å lage mer profesjonelle og kreative innhold.

Her er noen av de viktigste elementene i en kamerapakke for sosiale medier:

  • Kamera: Selve hjertet i denne pakken er selvfølgelig kameraet som i dette tilfellet er et pperfekt valg for deg som vil ha litt bedre resultater enn mobilen gir deg. I hovedsak betyr det at du vil få gode resultater litt mer uavhengig av hvor og hva du ska ta opp.

  • Mikrofon: En ekstern mikrofon vil hjelpe deg med å oppgradere lydkvaliteten på dine videoer. Dette er spesielt viktig hvis du lager innhold for sosiale medier, eller hvis du ønsker å gi publikum ditt en bedre opplevelse. En ekstern mikrofon fanger opp lyden på en mer profesjonell måte, og gir deg muligheten til å legge til et ekstra lag med lyd til dine opptak.

  • Lys: Belysning er en viktig faktor når du tar bilder eller videoer. Et eksternt lys vil hjelpe deg med å få mer kontroll over belysningen i opptakene dine, og gir deg muligheten til å lage mer dramatiske og kreative videoer. Du kan også bruke det som et ekstra lys for å lyse opp dine fotografier.

  • Kamerastativ: Et kamerastativ er viktig, slik at du kan ta opp videoer med jevne og stabile bevegelser. Du kan også justere høyden på stativet for å få en bedre vinkel på opptakene dine.

En kamerapakke med tilbehør for sosiale medier er en enkel og praktisk måte å oppgradere dine sosiale medier-opptak. Vi har satt sammen en perfekt pakke for deg som elsker å produsere innhold med kvaliet og engasjement.

Kamera

Canon EOS R50 er en perfekt inngangsmodell til EOS R-serien for innholdsskapere som vil ta steget fra smarttelefon til kamera. Med videopptak i 4K, imponerende lyd og skarpe stillbilder, er dette kameraet klar for det meste. Det har et intuitivt grensesnitt, brukervennlig ergonomi og nye og avanserte automatiske opptaksprogrammer som sikrer et godt og profesjonelt resultat. EOS R50 er velegnet for innholdsskapere som vil ha et kamera for å rendyrke sin stil i både stillbilder og video. Canon RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM-objektivet er lett og kompakt og har 4-trinns optisk bildestabilisering samt en zoomrekkevidde på 18–45 mm for flotte resultater hver gang.

Lys

Når du trenger et lett og bærbart mykt lys for portrettfoto er Nanlite Lumipad 25 Bi-Color 2 LED Kit et utmerket valg. CRI-klassifisert til 95 for nøyaktig gjengivelse og kan variere fra 3200 til 5600K for å møte enhver utfordring i omgivelsene eller for å smelte inn sømløst med annet inventar.

Den myke effekten er godt egnet for portrett, bryllup, gruppevideo og fotografering, mens den tynne profilen gjør det mulig å plassere der større lys ikke kan gå.. Et fleksibelt hode med feste for standard lysstativ er inkludert.

Mål: 34,5 x 31 x 3,05 cm

Mikrofon

Røde VideoMic er en profesjonell retningsbestemt mikrofon. Basert på den nyeste teknologien i filmindustrien er VideoMic designet spesielt for å brukes med digitale videokameraer og speilreflekskameraer. Egenskaper som lavt støynivå og uvanlig stor båndbredde for størrelsen. Ultralett, kraftig ABS-konstruksjon. Drives av et standards 9-voltsbatteri (ikke inkludert). Switch for høypassfilter eliminerer uønsket rumlig og alvbass. LED-indikator ved lavt batterinivå. VideoMic passer til alle kameraer som har standard hot-shoe-feste. Lyden overføres vi 3,5mm mini-jack.

Leveres med:
Pop-filter

L-Brakett

NiSi Universal L-Plate er designet for å forbedre stabiliteten til kameraet ditt når du fotograferer i portrettmodus. Når du bruker L-braketten, uansett om du fotograferer i liggende eller stående format, støttes kameraet alltid på toppen av stativhodet, noe som forbedrer stabiliteten og gir skarpere bilder. Det betyr også at når du beveger deg mellom liggende og stående, beveger kameraets synsvinkel seg mindre, som gjør det raskere å justere.

Stativ

Rhino Zero Series reisestativ med VX20-hode fra Benro kombinerer et lett og allsidig karbonstativ med et dobbelt panorama kulehode. Med et sammenleggbart design er stativt ekstremt bærbar og passer like bra til studio, utendørs og reiser. Bena tilbyr uavhengig spredning og tre låseposisjoner og inkluderer automatisk benvinkeljustering for raskt og sikkert oppsett. Stativbeina har tre 1/4 "-20 monteringsfester for forlengelsesarme, skjermer, lys og mer. Midtkolonnen kan festes til et avtakbart ben for å lage en monopod i full størrelse.

Produktinformasjon

Hovedkategori Fotokamera
Merker Foto.no AS
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Entusiast


Produsentens varenrSoMe-tp-entusiast